Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihalicka

no vidis.som ti vravela,ze to vobec neboli.a prska.spokojna????sup-sup do sprchy a utekaj poslat foto.uz sa tesim!!!!

mihalicka

Hlásim príchod domov :D

Ihla,
zmena - pred operáciou sa nekrémovať na prskách, lebo sa môže zmazať fixka, ktorou ťa pokreslí. ;-)

Stehy boli ozaj nič - ani neštiplo ani nezabolelo ani nič. Tak super. Aaa pôjdem do sprchy a potom sa pofotím. Pás fixačný už nemusím mať vôbec alebo len na noc ešte - ak chcem. Tak sa tešííííím z nich. Trochu sme poblúdili v centre BB, na kruhovom objazde sme sa točili presne 5 x , ale ten piaty len preto, že decká si zmysleli nezdravú stranu - Mac Donalda :D
Ďalšia kontrola o mesiac - cca 1. mája.
Lolo, vraví ti niečo ten dátum ? :D

barbora10

laila

tak som sa ti na ne pozrela.malinke,ale pekne.podla mna z nich budu pekne prsia.ja som mala asi o cosi vacsie,ale fakt len o trosku a pozri co mi z nich červen urobil.takze aj ty isto budes mat pekne prsia.a tu velkost ti poradit neviem,lebo to musi doktor usudit,aka velkost je pre teba vhodna,ale myslim si,ze tych 325 ti spravi pekne prsia.

laila laila

BARBORKA :))
no ved jasne...ved ja mu zavolam a pokecame o tom este...ved sama si nemozem aj tak rozhodnut... :)
a este som s ata xcela opytat...to mas ten stredne vysoky alebo vysoky profil..?
a inak...ta kamoska nemala trosku mensie aj predtym..???
a este nieco...uz mam fotky v galerke...mohla by si sa mi na ne mrknut a zhodnotit..???ze co si myslis..???ci mi z takeho nic moze aj pekne prska urobit..???

dakujem!!! laila :))

INAK HOLKY...TO BY SOM ESTE NEDAVNO NEVERILA KOLKO DIEVCAT BEHA(A TO LEN PO SLOVENSKU) S UMELYMI CICKAMI :DD
A JA SOM VZDY S TAKOU ZAVISTOU OKUKOVALA TIE STASTNE...A TERAZ KED UZ TO MAM TAKPOVEDIAC V OKU...TAK SI HOVORIM...KTOVIE KOLO Z TYX KOCIEK MALO SILIKONY!!!
A ZAXVILOCKU BUDEM MAT UZ SNAD AJ JA!!!

barbora10

laila

dakujeeeeem.robil mi ich červen.mam vysoky profil 350,gulate eurosilikony.a som velmi spokojna.a ako som pisala,tych 325 a 350 velky rozdiel nie je,ale myslim si,ze sa s nim este dohodnes.ak sa ti tych 350 zmesti,urcite ti ich da.ale zase na tebe aj tych 325 moze vyzerat super.kamartaka ma tuto velkost a prska ma krasne.

barbora10

laila

ja mam 350 a kamaratka 325 a poviem ti,ze tam velky rozdiel co sa tyka velkosti nie je.mam ich sice trosku vacsie ako ona,ale nie o vela.ak si si neni ista 325 a chcela by si este viac,tak to s červenom prekonzultuj.ale ber to tak,ze aj doktor musi prihliadat na tvoje povodne prska a tiez ti moze dat iba tolko,kolko tvoje telo znesie a aj na to,aby to potom nevyzeralo moc umelo.mne tiez povedal,ze sa mi tam zmesti aj viac ako 350,ale to uz by asi nebolo take pekne.ak sa ti tam 350 zmesti,tak ti ich urcite da.

laila laila

BARBORKA :))
naaaaadherneeee...!!!a to ti robil dr.cerven..ked to mas z podpazusia..???
bo ja idem ku nemu...a sice mam o nieco mensie nez si mala ty pred opkou...tak sa chcem opytat ake presne to mas..???bo on mi dr. povedal ze vysoky mi dava ale to je ten stredne vysoky profil(podla papierov) a xce mi dat tyx 325 a tiez by som xcela 350...este som to nezaplatila a tak mu xcem este zavolat a skusit s as nim dohodnut :))
a tiez si asi vezmem tvoje fotky sebou :))
este raz NAAAADHERNEEEEE!!!!
laila :))

laila laila

ahoj bratislava :))
xcela som sa ta opytat...ked pises ze si si dala 300 a xcela si este menej...ake si mala svoje povodne..???bo ja mam ledva 1ky a ide mi dr.cerven davat stredne vysoky 325...a strasne lutujem ze mi nexce dat aj tyx 350... :(
este sa s nim o tom skusim porozpravat :))

a HOLKY VSETKY MOJE PEKNE..TAK KONECNE MAM HESLO A DEM SA NA VAS POZRIET... :)) ESTE SOM NEKUKLA TAK SA TESIM... :))
A ZHODNOTTE MI TIE MOJE LEDVA JEDNOTKY A KOLKO MYSLITE ZE BY MI MOHOL TEN DR. DAT...XCE MI DAT 325 STREDNE VYSOKY A JA BY SOM XCELA TYX 350 BO AKO TO TU CITAM KAZDA NESKOR LUTUJETE ZE STE SI NEDALI ESTE O TROSKU VACIE... :(

LAILA :))

barbora10

ihla

si zlata:-DDDcitala som co si pisala zare.

bratislava

k tej velkosti.je pravda,ze su na to tabulky a podla tych si mozes vypocitat ake by si mala mat cislo prsiek,ale ja napr.sa na tabulky nespolieham,lebo podla tabuliek mam 75/C,ale podprsenky podla toho nekupujem.vzdy mi sedi ine cislo.a najlepsie mi sedia 80/B,dobre sa v nich citim.

mihai

kappa

:) si podarena, ze si sa na to pytala, dik. no tak sa pan doktor nieco nove dozvedel. ved aj ja sa cudujem. mam to cez dvorce vkladane, zo spodu dvorcov, nie cez bradavky, to je rozdiel. ci to je dovod, ze necitim, alebo som proste taky pripad cudny, neviem.

ozaj, pred par dnami sa mi viete co snivalo? ze som sa zobudila v nemocnici na hadickach a mala som reopku, ze ma proste chytili a properovali bez mojho vedomia. boli to 300 ml gulate a na krabicke som si precitala ze su "tvrde" tie implose, akoby zubna kefka kde mas na vyber, haha. a ze som ich mala strasne vysoko a pri sebe. taky zufaly pocit som mala v tom sne. mama sa mi smiala potom ked som jej to vravela, ze asi podvedome tuzim po mensich a gulatych implosch :)))))