Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Dobré ráno.

Lolo,
áno do Pezinku prídem, len teda ten týždeň si ešte musím zavolať, kedy presne mám prísť. Či v piatok už alebo v tú sobotu. Rada by som ťa videla. Uvidíme ako to vypáli. Trošku podpory by som ti priniesla :D

Sjuzi 123,
áno majú modernú anestézu - počítačovo riadenú. Mne sa zdalo, že spím 5 minút.

Barborka10,
mala si pravdu teda s tými stehmi. Nebolelo to. Pozdrav som odovzdala. Prská - najspokojnejšia. :D Dnes pošlem foto, ale aj tak sa mi zdá, že na fotkách vyzerajú nejako inak.

barbora10

dievcata

naozaj vam velmi pekne dakujem za pochvalu.vzdy sa to tak dobre cita.

ihla

to si pekne napisala.sa milo usmivam:))))

wiwien

musis si odfotit tvoje prska ako vyzeraju pred operaciou a potom ich poslat na e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle link na galerku aj s menom a heslom.

ihla

mihalicka

dakujem za tip :-) nenakremujem sa. To je super, ze stehy nebolo cicit.

barborka

Mam pocit, ze za chvilu si dr. cerven da tvoje fotky zaramovat a budu mu visiet v abmulancii :D Nech nemusi kazda pred opkou tlacit.

Laila

Teba ide robit v bb ci pezinku?

sjuzi123

mihalicka

to si ma teda fakt potešila, že si to po operácií tak super znášala. Neviem, či je to pravda, ale vraj je to aj novou narkozou ktorú začali práve v pezinku používať. Ja tam idem na opku tiež. 12.apríla. Takže už je to skoro za dverami :) Zajtra idem ešte internistovi a budem to mať komplet.

Lolo
podla mňa dobre si si vybrala, že budeš mať stredný profil.

laila
daj potom určite vedieť, pre akú velkosť si sa rozhodla. Ja mam tiež mrňavé prská a chcem aby boli po opke také akurát do ruky, nie moc velké, prirozdené, také 2ky..
Chcem si dať 300ml, tak hádam bude výsledok dobrý. Tažko sa aj riadiť fotkami z galérky, niektoré čo majú 275 majú krásne prsia a aj tie čo majú 300.. a zase niekedy tá čo má 300 sa mi zdajú byť velké :)

wiwien

barborka mohla by som si aj ja pozrieť tvoje foto, lebo aj ja si chcem dať v bb robiť prsia, ....a chcela by som vidieť ako vyzerá ich práca...

lolo77

MIHALICKA JASNE MOJ DATUM!! ale ja budem v pezinku..tak asi prides tam ze?? jezis tak sa tam vidime.. ja tam budem robit urcite paniku :-D laila.. ja si idem davat stredny profil...ale ten ozaj stredny co je aj na papiery stretny :-D ja som chcela najprv len fakt male prsia..take 260 nizky, ale potom som objavila stredny a chcem si dat 300 ..tak idem este na jednu konzultaciu k cervenovi a uvidim ako sa dohodneme :-)