Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihalicka

Po operacii si sa vladala hybat? Myslim tak, ze si hlavou hybala, telefonovala atd. Ci si lezala bez pohnutia?

mihalicka

Ihla,
neboooooj. Všetko dopadne super, ideš k perfektnému doktorovi, nemáš sa čoho báť, jasné?

Kappa,
no tedaaaaa. Chémia?

Zara9,
jasné, že píš. Ja píšem od polovice januára asi. /Začala som 2 mesiace pred operáciou/.

Bodynka,
držím palce, aby ti ten máj vyšiel už na 100 %. ;-)

ihla

kappa

no toto, tak si zbalila dokiho? fuuuha. Zeby som skusila ja cervena zbalit? :D Doteraz mi kazdy, ktoreho som si zaumienila vysiel :D haha.
A ze neboli vyberanie stehov - tak toto sa skvelo cita :) lebo tiez mam z nich obavy a to tie stehy este v sebe ani nemam :D

ihla

bodynka
jj,leti, uz sa zas zacinam bat :D dokelu :(

zara
nevadi, ja tu pisem uz od oktobra ci kedy? Tak dako som tu zacala pisat. A tak mi baby pomohli.

kappa

ihla aj mne tahali stehy presne ako mihalicke:)))a super nic som necitila tak som bola zahladena na toho mojho lekara ze sup a uz to bolo ziadna bolest ani nic a ja mu vravim z doktor ked to ucitim capnem vam po rukach a on sa usmial a ze mojko uz su vonku a co vam poviem dal mi aj sukromne cislo:)))ze ak budem nieco potrebovat tak staci zavolat a pozval ma na kavu:)) aka haluz......ihla co sa tyka tej citlivosti tak to je super nemam s tym ziadny problem pretoze ja mam umele hormony a ked nemas od prirody tak ti nic nestoji a toto ma tesi ...ja som po opke pomali 3 roky mala som rakovinu tak si to teraz tu citlivost uzivam:)))))

bodynka

Zara ahoj, vitaj medzi nami.Precoby vadilo ze pises? Aspon sa vselico dozvies.
Mna to snad bude cakat v maji , to je ten najlepsi pripad. Povodne som o tom ani nesnivala, alebo az o veeela neskor ale napokon ma to tak navnadilo vdaka tomuto foru ze to proste musi do leta byt :DD
Ty kedy planujes?
Ihla uz len 7 dni? Fuu to letii. Super.

zara9

Baby,ja vam tak zavidim,ze uz mate po tom,alebo uz za chvilku idete na opku,ja budem este dlho cakat,kedze som este nebola na konzultacii:(( Nevadi,ze sem pisem tak skoro,ked ma vsetko len caka?

mihalicka

Ihla,
to neviem, či aj v BB ju majú. Pošli mi potom to tel. číslo - ak chceš, už sa ti to kráti. Máš posledný víkend pred sebou ,,bez pŕs". :D