Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Mihalicka dakujem. Inak clovek si aspon setrenim uvedomi kolko zbytocne minal.
Ihla ked si zvladla hento tak toto tiez nebude zrejme strasne. Boze sak ja ledva zvladnem depilaciu noh a ty v pohode na kerku??? :OO
Zara ale sak do maja dalekooo , dovtedy ta aj mozu operovat nie?

ihla

zara

Ale ved na konzultaciu mozes aj teraz a aj tak termin opky budes mat o cca 3 mesiace, pripadne si dohodnete este neskorsi termin.

mihalicka

Zara9,
čisto odhadom...ak pôjdeš na konzultáciu v júli, termín budeš mať cca na október....móóóóžno september...

ihla

mihalicka

neboj, zvykol si hadam na konzultacii, ze som drza :D
Ale uz sa na neho tesim, lebo na mna posobil velmi milo a je srandista, tak to sa mi paci.

Hm a bratislava pisala, ze sa nevladala ani pohnut. Bolo to tou speci narkozou alebo prahom bolesti? Ja sa neviem zatriedit, ci mam vysoky ci nizky, joj. Ale zvladla som kerku, piercing, nos ma nebolel, tak hadam aj toto dako zvladnem.

zara9

Bodynka dakujem.Ja chcem ist na konzultaciu koncom juna,alebo v juli najradsej by som isla hned,ale zaciatkom juna ideme na dovolenku,tak musim pockat :( Dufam,ze nebudem dlho cakat na termin opky,lebo pisete,ze Cerven ma toho vela.

mihalicka

Ihla,
po operácii som sa chýbať síce vládala, ale bola som unavená, čiže najskôr som odoslala iba hromadnú sms a volala som iba mame a manželovi. A potom som si pospala asi 2 hodiny a neskôr už som len volala a volala a volala.....Fuuu, bude účtisko asi... :-/