Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Ihla mam na kotniku,na lopatke a na brusku.No citila som ked ma tetoval,to je jasne,ale zas myslim si ze my zeny sme take,ze ked nieco chceme,tak vydrzime hocijaku bolest.:)Ty sa dnes bojis?Vcera si sa tesila inak mne sa nalady tiez budu menit ako sa poznam:))

mihalicka

Že sa zasa primiešam do debaty... tetovanie nebolelo ani mňa - mám na krížoch také väčšie. A nohy si dávam tiež voskovať a aj to ma nebolí nejako... Baby, nebláznite. Neumriete z toho. Iba si to takto zbytočne ,,zťažujete". Treba myslieť pozitíííívne. A nehovorím to preto, že už mám PO. ;-)

zara9

Bodynka,do juna je este daleko,ale to by sa mi dovtedy nezahojilo a ja strasne stresujem,po opke sa urcite ani nepohnem a nic nebudem robit :))

ihla

kappa
Prisli ti odo mna dva maily???

zara
Ja uz som zasr..na z toho, aka to bude bolest :( Bojim bojim. Kde mas kerky? (ak nechces, neodpovedaj,aby ta tu niekto nespoznal :) ) Kerky ta teda neboleli?

zara9

Vidite,to by som mohla tak spravit,ze na konzultaciu cim skorej a termin si dohodnem na neskorsie.Co sa tyka bolesti,tak to sa strasne bojim,uz som pisala,ze odpadavam ked vidim ihlu (nemyslim teba Ihlicka:)) ale zas tetovanie som si uzivala,mam 3 kerky aj piercing.A prsia to bude ina bolest,to sa asi porovnavat neda,ze?

ihla

bodynka

tak depilacia noh je nic (teda epilacia - ja mam epilator). To nie je ani citit.
S tym setrenim je to celkom dobry napad, mala by som aj ja skusit setrit.