Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ihla :DDD
tu som! citam vas;-)
mam sa dobre, len ma hrozne boli chrbat. no tak ale to uz ozaj zvladnem. a v tom pravom prsku co som spominala tie ostre bolesti, tak to je dnes trochu lepsie, lebo som si robila rano reiki. mozno to pomohlo,neviem. cez den uz fungujem normalne, no rano uz zase sama nevstanem, celu noc lezim bez pohnutia, ako vecer zalahnem, tak sa rano zobudim, ked pohnem rukou, manzel sa uz pyta, vstavame korytnacka? to akoze ked korytnacka lezi na chrbate a je odkazana,kto ju otoci...

ihla

kappa

Dnes som ti ani nic neposielala. Len vcera som ti 2 maily.
Daj tip na tu vonavku :-)

bratislavu mame dneska kde? Co robis? Flakas sa?

kappa

ihla ...dnes mi neprislo nic len ten na azet co sme pisali a jeden na centrum inak nic a hned sa omluvam ze som neodpisala nestihla som vecer ti odpisem....... ja uz pomalicky pracujem tak denne cca 2-3 zakaznicky:))))

kappa

ihla a mihalicka:))) baby doktor je fajn ale ze by chemia??? navonavkovala som sa s parfemom co obsahuje feromony:)))asi to bol ucinok toho vsetkeho:)))odporucam to by podrazdilo hadam aj impotentneho slona:))))))

martinka54

ihla
ja som si ju neskusala iba som na nu pozerala, ale ja si myslim, ze mi bude, lebo ja som nosievala 80D a teraz mam vacsie

martinka54

ahojte baby
od vcera som zistila, ze velmi tazko si zozeniem na seba nejaku krasnu podprdu. vcera som sa zastavila v spodnom pradle a len tak zo srandy som si vypytala 80DD a mali mozno 5 podprd a z toho sa mi jedna pozdavavala.