Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wiwien

zara9 ...ano akurát kamoška si u neho dala a čumela som ako puk, fakt krásne prsia.ale nebola som ešte na konzultácii vobec, ja musím až neskor trošku, lebo opku by som chcela až okolo novembra oktobra..a zara ty si už bola? čisa chystáš??

wiwien

bodynka, hej presne ja takisto, ked som trošku nemínala, tak tiež, 200 eur len tak behom krátkej dobe ušetrené ..a to neviem ako:Dale ked ja som shopoholik to je to najhoršie, je to už choroba, ale snažím sa liečiť..:P noo dakujem za info inak...nooo inak akurát mi jeden chalan napísal, že prirodzená krása je najkrajšia.ako toto píšu všetci fakt..a je mit o jedno:Daspon budem mať niečo na mojej hrudi a konečne budem vyzerať lepšie v plavkách..ale nebude to prirodzenosť, no ale to mi je jedno...

barbora10

zara

ja som tiez citala na omlazeni o nom.nejaka baba pisala,ze ide na operaciu k nemu.vedela som,ze je v novamede este jeden plasticky chirurg a ze sa vola vladimir pikula,ale nic viac.

barbora10

wiwien

a preco nechces ist k červenovi?pikula ma ordinaciu hned oproti?to je taky starsi pan?myslim,ze som ho tam videla,ale veru o nom som pocula len malo.preco prave k nemu?

zara9

Wiwien,ty chces ist do BB dr.Pikulovi?A poznas niekoho kto u neho bol?Ja som uz pocula o nom,ze je dobry,len sa o nom tak nehovori ako o dr.Cervenovi.Este si nebola na konzultacii?Kedy sa chystas?

bodynka

wiwien, veru, saty saty saty... A neni co obliekat. Potom same doplnky do domacnosti. A ked setrim zrazu aj 300 eur ostane . To je zaujimave.

K Cervenovi ako vidis ide skoro kazda , preto u neho treba skor na konzultaciu. Neviem presne aka je cakacia doba u ostatnych. Mozno mesiac?

wiwien

bodynka : niečo si písala o šetrení, ved mi ani nevrav už rok pracujem popri škole a namínala som toho ajajajaaaj.mi pomaly skrina praská od vecí a poznáš to tam kávička tam toto...no hroza:)ale nelutujem to, ale teraz som sa rozhodla šetriť aby bola operácia čo najskor, len sa tiež strašne bojím a píšete tu, že na konzultácie sa musí ísť skor, a termín je po to po akej dobe asi? lebo ja by som to plánovala tak okolo novembra decembra..tak na konzultácie by som mala ísť asi kedy, ja tiež chcem ísť do bb, ale asi k tomu druhému čo tam je nie k červenovi.

ihla : tak to máš super, že sa ti podarí zbaliť každého koho si zauminiš:))porad ako na to:P aké prostriedky Využívaš??:)

bratislava

moja ja som teraz 12 dni po, zajtra by som mala ist na stichy, ale nema ma kto odviezt a potom su sviatky, tak asi az v utorok. neviem ci to nevadi, ked to tam ostane tak dlho, mozno bude to vyberanie viac boliet, ale toho sa uz nebojim. teraz som uz hrdinka:-D
s reiki si cez vlastne ruky dodavas energiu tam, kde to telo potrebuje...
a ty sa ako mas? tesis???? za tyzden uz budes aj ty u nas na druhej strane;-)