Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wiwien

ihla? to fakt? no ja mám 23:))som nevedela, že sme tak rovnako staré skoro:))super..skusim to pozrieť..:)

mihalicka, jasné máš pravdu..no síce v tých tielkach to nemám až taký problém už som si aj pomaly zvykla, zase ako adela banášová nie som:Dale vieš, do plaviek to bude asi lepši:)))len sa bojím dufam nebudem lutovať:)a ty uš asi po? že? inak nie som velmi v obraze, lebo lebo len nedávno som sem došla...

ihla

wiwien mam 22 :-)
Si na fb? Lebo my tam mame akoby skupinu ale je to profil. :D to uz ako som napisala? Najdi si proste slzičky guličky na fb a poziadaj niektoru o priatelstvo. Ja mam inicialy J.I. :-)

mihalicka

Ihla,
nieeeee, žiadna krutá bolesť sa nekonala!
A hneď po zobudení - čiže ešte na operačke - som nemala dokonca bolesti ŽIADNE. Tam si ešte oťapená, potomsom mala jednu infúzku, čiže opáť žiadna bolesť a potom som spala 2 hodiny... A potom ako som spomínala mne to prišlo ako svalovica riadna....nič ochromujúce !

Wiwien,
myslím, že motiváciu k šetreniu máš dobrú už teraz... Veď chceš prská pekné. To musí byť tá najväčšia motivácia. Keď vidíš aj krásne tielka, tričká...šaty...len tá výplň do nich chýba...to ťa musí brzdiť v nákupoch.. ;-)

wiwien

bré ranko babenky:)vyspaté? noo ja sa chystám do práce..a taaak sa mi nechce, blé teraz ťahať do nedele.ale tak peniažky treba, ved chcem operáciu:Pheh len ako sa teraz obmedzím v nakupovaní neviete nejaký typ? :D
ihla..: noo tak to vela robí vtip u baby:)aj ked ja to mám a nie som nejaká šeredka, ale asi sa ma chlapi boja alebo čo:P noo a inak možem sa spýtať kolko máš rokov? ešte sa bojím pri opke trošku toho, že ako to bude, ked budem mať deti, dufam teraz je už taká technika, že sa dá aj kojiť aj všetko..

ihla

mihalicka

Mas pravdu, vazne to hrozne leti. Ani sa nanazdam a budem zasrata od strachu pred opkou :D a potom... hmmmm... tie bolesti, joj,tak sa ich bojim.
Mihalicka,ty si hned po prebudeni pocitila krutu bolest?

mihalicka

Dobré ráno.

DREAMCOMETRUE,
vitaj. Myslím, že vzhľadom na tvoju výšku a prsia pôvodné, je tých 400 super voľba. Fotky sme aj my ostatné posielali - pristávacie dráhy väčšinou. Veď o to v podstate ide - že z akého nič dokážu dr urobiť niečo. ;-)

Ihla,
vzhľadom na operačný výsledok v tvojom sne som asi figurovala ako operatér. :D Neboj sa aj mne sa riadne chujoviny snívali pred op, ale myslím že iba dve. ;-) Dobre to dopadne. Takto o týždeň už máš deň D. Supeeer.

Ja už som v pohode, jedine jazvy trocha ťahajú, ale načahujem sa len koľko ma pustia - podľa odporúčania dr. Veď tie svaly sa postupne zasa rozhýbu. Strašne to letí...špeci podprdu musím mať cez deň už iba 9 dní..... Na noc samozrejme aj ďalej.

ihla

Dobre ranko vsetkym.
Vytam nove babule :-)

wiwien
Ako balim chlapov? To keby som vedela, nechapem, co na mne vidia. Nie som ani dako pekna, tak tomu fakt nerozumiem. Ale som vraj vtipna a pohotova, tak mozno ze to?

Ja som bola u dr. pikulu na nose. Som viac-menej spokojna s vysledkom. Ved som ho mala skoro ako adela a teraz ho mam zboku pekny rovny, len spredu ho mam stale zakriveny (tiez ako adela :D) a to ma stve, teraz skoro po roku od opky som si to vsimla. A dr. pikula je tiez riadny srandista, sa mi ratal :D V galerke je inak jedna baba, co jej robil dr. pikula prska.

No baby, ake sny mavam v poslednom case. Strasne sproste, len sa prehadzujem. Tuto noc sa mi zas o prsiach snivalo - ze uz som po a klasicky - ako doteraz vo vsetkych snoch - MA TO VOBEC NEBOLELO, NIC SOM NECITILA. To by bolo fajn :) Ale ten vysledok. No katastrofa. Uplne malicke boli, bola som hrozne ale fakt hrozne sklamana v tom sne a este som ich mala hrozne nizko. V podstate ako teraz mam - od vrchu po bradavku som UPLNE rovna a od bradavky su tak akoze tie polky, tak to iste som mala aj so silikonmy, len 325 ml od bradavky nadol a nahor bolo rovno... :( Hnusny sen fuj!
Aj mihalicku som zazrela v tom sne, len teraz neivem, aku rolu tam hrala - to uz si nepamatam :)

DREAMCOMETRUE

Ahojte,

tak sa pridavam k "cakatelkam",na konzultacii som bola skoro pred rokom :))) ale x veci do toho vbehlo. Teraz pred letom nechcem, tak sa tesim na 16.9.Naposledy som prsia mala pred desiatimi rokmi,vacsie trojky az stvorky ked som bola v ocakavani dcerky a ked som ju kojila.Take vacsie trojky, stvorky.Ale kedze mam hrudnik po tatkovi a zadok po mame,treba to nejako "zproporcnit".Obvod cez prsia je sice 95,ale z toho je 90 chrbat,a 5 moje polky.S MUDr. Cervenom sme sa dohodli na 400-vkach,Eurosilicone, vysoky profil (nie extra vys.), rez pod pazuchou, pod sval.Nechcem mat ale taky "buchtovy tvar",a vraj ich budem mat pekne pri sebe,na zakl.tvaru mojich terajsich lentiliek :))).Mam 183 centi,nie som tintitko.Co vy na to?Riesila-riesi niektora z vas nieco podobne? Foto nemam, nie je velmi co fotit:)ale mozem poslat. Dakujem velmi pekne za pomoc.

kappa

bratislava............................:)) teba vola korytnacka to mas v poho:)) mna volal ze vstavaj Marika Gombitova:)) som sa smiala ako tapa..

wiwien

barborka10, ahoj no videla som ako to spravil kamoške, tak len podla toho, inak sa velmi do toho nevyznám poviem vám uprimne, ako jasné červen je odborník, ale myslím si, že aj tento je fajn podla toho ako to mala spravené.ale prsia mala presne ako ja predtým, len hovorila, že si mala dať väčšie, dala si 325 a odporučila mi, že si mám dať aspon 350, alebo 370, lebo to odpuchne..no aj ona najprv ked ich zbadala : že čo ja idem s takýmito prsiami robiť prebooha:D:Dale potom jej to odpuchlo a aj väčšie by si dala:D:D