Dobre ranko vsetkym.
Vytam nove babule :-)
wiwien
Ako balim chlapov? To keby som vedela, nechapem, co na mne vidia. Nie som ani dako pekna, tak tomu fakt nerozumiem. Ale som vraj vtipna a pohotova, tak mozno ze to?
Ja som bola u dr. pikulu na nose. Som viac-menej spokojna s vysledkom. Ved som ho mala skoro ako adela a teraz ho mam zboku pekny rovny, len spredu ho mam stale zakriveny (tiez ako adela :D) a to ma stve, teraz skoro po roku od opky som si to vsimla. A dr. pikula je tiez riadny srandista, sa mi ratal :D V galerke je inak jedna baba, co jej robil dr. pikula prska.
No baby, ake sny mavam v poslednom case. Strasne sproste, len sa prehadzujem. Tuto noc sa mi zas o prsiach snivalo - ze uz som po a klasicky - ako doteraz vo vsetkych snoch - MA TO VOBEC NEBOLELO, NIC SOM NECITILA. To by bolo fajn :) Ale ten vysledok. No katastrofa. Uplne malicke boli, bola som hrozne ale fakt hrozne sklamana v tom sne a este som ich mala hrozne nizko. V podstate ako teraz mam - od vrchu po bradavku som UPLNE rovna a od bradavky su tak akoze tie polky, tak to iste som mala aj so silikonmy, len 325 ml od bradavky nadol a nahor bolo rovno... :( Hnusny sen fuj!
Aj mihalicku som zazrela v tom sne, len teraz neivem, aku rolu tam hrala - to uz si nepamatam :)