Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

martinka

super ti to spravili a zdvihli, urcite si spokojna s vysledkom, hm ? mas fakt velke prsia teraz ale velmi prirodzene. asi najkrajsie velke prsia co som videla, vazne. pre zaujimavost, kolko mas obvod pod prsiami a kolko merias ? nepamatam, nech si ta viem lepsie s tym predstavit... dik :)

barbora

mas tie iste plavk co ja na fotkach :) ake to je cislo ? ked budem doma, napisem aj ja svoje, neviem to z hlavy, len ma zaujima ze ake si kupila na 350ml a ake ja na 320ml. aj ked, ja som si vybrat nevedela z velkosti, sa mi zdalo ze ved bikiny mozu byt aj vacsie aj mensie trojuholniky, nevedela som ako to ma vyzerat, kolko to ma zakryt..ale asi je to aj fuk, kto kolko chce, tolko zakryje.

Livaa

nove fotecky ma bratislava,barbora10,mihalicka a martina54 :))

prajem Vám krásne,pohodové sviatky,najmä vela vody a šibačov :)

BarbieOne1

bratislava

ja by som teraz bola spokojna, kebyze mam take ako ty:)), ty si mala predsa len nejaky ten zaklad:)

to je hruza ked si clovek na ne zvykne.. uz ma ani vobec nenapada, ze som si dala vobec robit prska:, preto asi aj vymyslam:))

sjuzi123

pozerala som tvoje foto.. ti poviem, ze sme dost podobne aj pred op... ja meriam cca 172cm mam 50-52kg..
ak chces prirodzene prska tak tych 300ml je akurat..
ako som spominala, ja uz vymyslam hluposti:)

sjuzi123

barbie1

ja idem 12.4 (už sa to blíži) do Pezinka do IEM, mala by ma operovať Ježovitová.
Meriam 170, 54kg. Mám 1 foto v galerke.
Zatial som rozhodnutá pre 300ml anatomické. DR mi povedala,že ja budem mať určite stredný profil.
Značku si asi ešte skúsim omakať u nej v ordinácií ak sa bude dať