Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ozaj a este ma to boli, ked dam dole podprdu. aj vas????? je to normalne? uplne sa tesia, ked ich zase zapnem, nechcu byt este odkazane same na seba...

bratislava

martinka
sranda, akurat som umyvala zem. ale len s mopom. bolo to v pohode, az na to, ze som sa smykla (samozrejme ze ked som zdrava,tak sa mi to nestane), a ledva som sa zachytila o dvere, tak to bol fakt blby prudky pohyb. ten mi neurobil dobre. teraz ma to boli. inac uz bez bolesti. snad sa mi to neposunulo??
bodynka ja ti bohuzial neviem povedat, my chodime autom, v MHD sa bohuzial nevyznam:(( viem len, ze tam chodia elektricky. nie je to v hlavnej budove, ale vzadu za sportovym ihriskom...

martinka54

bratislava
robim si vsetko, ale podlahy ma zabijaju. malu mam od vcera doma som z nej dost unavena, lebo ona je ako rychlik a ja som len taky osobacik. a ty uz robievas domace prace?

bodynka

ahojte baby, teraz odveci. Bratislava, ty si z Ba ze? Porad ako sa dostanem na tu Ruzinovsku nemocnicu a cim je lepsie ist vlakom ci autobusom? A ako dalej potom?

bratislava

martinka ja mam tiez ten pravy viac opuchnuty a viac hore a aj bolestivejsi. no neviem, snad sa to este upravi a poposuva...?
ty uz robis doma vsetko? mala sa tesila dnes??

lolo77

no baby, dva dni som tu nebola..a nestiham to normalne citat :-D videla som aj nove fotky v galerke.. krasne prsia mate :-) a zavidim tym co si uz plavky kupuju..ja chodim len smutne okolo.. ale baby ja uz to mam ANI NIE ZA MESIAC!.. tak snad to uz pojde rychlo.

vitam nove baby v kolektive :-)

martinka54

baby kde ste? mam taku vec : pravy prsnik mam odost tvrdsi ako lavy. moze to byt tym, ze ten pravy mam opuchnuty este?