Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Zara9,
ja a Barborka máme guľaté cez pazuchu. Bratislava má anatóm z podprsnej ryhy ;-) Niektoré dievčatá sú ešte pred operáciou, tak preto majú fotky len pred. ;-)

Kočky, pekné to máte. Už len aby sa to úplne zahojilo. :D

zara9

Bratislava ja budem mat 36 takze som tu neni sama:))Pozerala som si vas v galerke a musim povedat,ze super praca:)) A kolko vas tam je,preco niektore baby maju foto len pred op?Co si to potom rozmysleli a vzdali to? Mihalicka,mas krasne prsia fakt sa mi pacia,takisto Bratislava aj Barborka vsetky mate gulate cez pazuchu?

mihai

barbora,

hej, mam ich na fotke na FB v albume wall pics. dnes som cekovala nejake na nete ale nenasla som nic co by ma oslovilo, hentie lacnase z new yorkera stale vedu. niekedy aj taky new yorker prekvapi. ja mam tusim M ten vrch, nie som ista, ceknem to doma.

bratislava

martinka aj mne sa pacia;-) aj mihalickine.
barborka v tych plavkach vyzeras fakt sexi...som zvedava, ako budem ja vyzerat v takych plavkach:/

bratislava

barborka dakujem...
:D spodok S a vrch L :DDD to je uplne super!!! ja som vzdy musela opacne pozerat, ze vrch s, pripadne sx!!

barbora10

martinka

mas ich krasne spravene.ani by som nepovedala,ze tam mas silikon.krasne a hlavne velke.juuuuj mne sa velmi pacia.

mihalicka

tebe som to uz pisala.mas ich krasne.aj tvoje sa mi velmi pacia.krasne prsia.

bratislava

podla mna je ta velkost dobra.mas ich pekne a vidno,ze sa ti este menia a usadzaju.budu super.

mihai

vazne???to som teraz kupovala v bew yorkery.este tam moc na vyber nemali,ale tieto sa mi velmi pacili.a spodok mam s a vrch L.