Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

SJUZI :))
ale vies ze na stehy treba ist do BB..??
kedze mas skoro ten isty termin ako ja tak asi tiez budes musiet ist...mohli by sme sa potom dohodnut a ist spolu :))
dufam ze sa stretneme v PK... :))
ja mam opku 10teho a 11teho ale uz asi idem prec...tak hned ti napisem co a ako bolo... :))
drzim palecky :))))))

sjuzi123

lailalaila

ja idem do Pezinka 12.4. takže budeme na tom skoro rovnako :) hádam nám pooperačné obdobie rýchlo prejde
držím palce

laila laila

BARBORKAA :))
widim ze mas new fotky...NAAAADHERNEEE!!!zasa som dnes bola strasne bussy...takze som mu nevolala...ale skusim mozno aj dnes vecer...a dphodnut sa na tyx 350 nex potom nelutujem... :))
a ak nie tak sa s tym zmierim... :)
a inak aj on nazval tie moje implantaty "vysoke"...to len ja som si podla toho cisla nasla na nete ze to su vlastne stredne vysoke...ja budem mat(aspon zatial teda) 325 E.S. 81
joooj uz sa tak tesim...nic mi teraz nemozes pravit taku radost ako tieto nove didinky!!! :D mas to proste neuveritelne krasne a pritom to tak prirodzene vyzera... :))
UZ 10.4 BABYYY!!!
IDE ESTE NIEKTO OKOLO 10.4. DO PEZINKA BABY..???NECH VIEM S KYM TAM BUDEM... :D

laila

ihla

Dobry vecer damy :-)
Som sama doma, tak len uvazujem a uvazujem a strach prichadza a prichadza.... horor.... ved to poznate :D

Baby - som len tak zbezne na rychlovku pozrala vase fotky nove. Pacili sa mi vsetky :-) Idem si ich este raz podrobne prestudovat.
Barborka aj ja ich chcem tak blizko seba :(

mihalicka

Zara9,
skús mu napísať, niekedy urobí konzultáciu aj v PK. ;-) A operáciu určite dohodnete do PK, nebudeš sa musieť trepať z Bystrice. :D

zara9

Ale na konzultaciu si musela do BB ze?Ako to nemam problem,len sa bojim po op ze by som isla az z BB po nasich strasnych cestach:)) neviem ako dlho a z PK to mam na skok:))