Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

no ahoj barbie, uz si tu dlho nebola:(
co to citam? ze si nespokojna? ved aj ja som sa inspirovala prave tvojimi, zabudla si? mas ich uplne prirodzene, krasne, akoby boli tvoje odjakziva. ja sice tiez hovorim, ze mohli byt vacsie, ale som skutocne rada, ze ich mam a kazdy mi hovori, ze vacsie by mi nepristali prave kvoli tomu, ze som taka chuda. niekedy je prirodzenost nad velkost. budme spokojne!!!

BarbieOne1

mondan

musis si odfotit tvoje prska ako vyzeraju pred operaciou a potom ich poslat na e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle link na galerku aj s menom a heslom.

mondan

mohol by mi niekto odpísať kde si môžem pozrieť Vaše foto pred a po opke? mňa to čaká v máji tak nech mám akú takú predstavu..ďakujem

BarbieOne1

dakujem baby.. no je pravda, ze sa casom zmensili:( a aj to, ze som si na ne zvykla:).. predtym by som neviem co dala za taku velkost ako mam teraz a teraz mi to je malo:)), ale je pravda aj to, ze keby som si dala aspon 320 ml, tak by som bola teraz viac spokojna..

akt. foto pridam cez vik. dufam, ze nezabudnem:)

BarbieOne1

sjuzi123

neviem ti povedat, ci su mentor tvrde, alebo makke:), lebo to nemam s cim porovnat, ale urcite ked ma zena sil. tak prsia su vzdy tvrdsie na dotyk ako prirodzene..
co sa tyka toho ako sadli, teda sa prisposobili, tak si ich neviem vynachvalit..

no teraz uz foto nespravim, lebo som v praci, ale cez vik urcite ano a potom ho pridam do galerky, alebo ti ho poslem..

prepac, ale nemam tolko casu aby som citala dozadu..
kam ides na op., kedy a ako si vysoka?
skusim kuki tvoje foto pred v galerke ak mas:)

barbora10

barbie

aj ja by som rada videla tvoje prska ako sa zmenili.posli foto aj v tych novych plavkach.a s tou velkostou sa netrap.jednoducho si si na ne zvykla a teraz by si brala aj vacsie.to je asi normalne.

zara9

Wiwien,ja som tiez este nebola ani na konzultacii,chystam sa koncom juna,alebo v juli a chcem ist Cervenovi. Baby,poslala som teraz foto Livke ako vyzeram pred op :)) Kedy myslite,ze mi posle heslo aby som mohla ist pozriet do vasej galerky? A ozaj,vy ste tu vsetky take mlade je tu niektora aj stersia?Ze po 30?:))

sjuzi123

barbie1

máš nádherné prsia!!! ja som sa aj na základe tvojich rozhodla,že chcem 300ml (i ked ete stale trochu špekulujem :) )
a to mám fakt žiaden základ.
Ako si spokojná s mentorom? sú dosť mäkké?
A nemáš nejaké aktuálne foto? Možno sa ti fakt ešte o niečo zmenšili časom, ale najstaršiu foto v galerke maš 20dni po OP. Ak by sa ti chcelo, nepošleš mi dáku aktuálnu na môj mail? dolyx@post.sk :)

Baby mali ste možnosť si pred opkou omakať jednotlivé značky a tak sa rozhodnúť, alebo vám ich doktor vybral? Mne dr.povedala, že aké si vyberiem..ale omakať mi ich nedala a ja sa v značkách nevyznám, takže neviem..