Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mihalicka, ale mam uz aj zaplatene. uz nie je na vyber,len som tak "nahlas" uvazovala... ci som si nemala dat vacsie

martinka54

mihalicka
ty si mala opku po mne a uz o 9 dni koncis s tou trapnou podprdou cez den? zavidim ti. ja ju budem mat este 3 tyzdne.

dnes sa mi vracia dcera domov, velka radost :-)

mihalicka

Ihla,
máš ty vôbec ešte čas rozmýšľať nad inou veľkosťou? Myslím, či nemáš už imploše objednané a vyplatené.

Barbieone1,
som rada, že si sa ozvala. A nebuď smutná, veď si si dala také, o ktorý si bola presvedčená ;-)

wiwien

mihalicka:))tak dakujem tak teda asi tie 350 si myslím ..no foto fuuha...no porozmýšlam :)))
dobre babenky lúčim sa ja, idem zarábať peniažky na prsia:)))tak sa mi majkajte a prajem pekný dník:)))a ešte raz dakujem za infošky:)

BarbieOne1

Ahojte babiky:))
Dlho som tu nebola, lebo som mala v poslednej dobe tolko prace, ze az..
Dufam, ze sa mate vsetky dobre:)
Momentalne nestiham citat..
Bratilava

si nakoniec spokojna? Mas este bolesti?

Ihla
pre ake si sa nakoniec rozhodla?

Jamimili
ako sa mas? Uz sa citis lepsie po tom vsetkom co ta postihlo v poslednej dobe?

Ja som si vcera kupila new plavky, len take trojuholnickove a veru poviem vam, ze som normlane bola smutna z toho, ze som si nedala vacsie impl.:(..
Urcite vyzeram lepsie v plavkach ako predtym, ale..
Kebyze mam ist este raz do toho, tak si dam minimalne 320 a viac..

ihla

baby, ja mam dilemu. ja idem mat jeden 325 a jeden 350. tak aku velkost vlastne budem celkovo mat? 325 ci 350? lebo 350 ide jasne ze do toho mensieho, aby sa vyrovnali. Cize podla mna asi 325 budem mat. nemala som si dat 350 a 375? :(

mihalicka

Wiwien,
nie je to vôbec veľké. Určite sú dobré. Mala by si teda poslať svoje foto pred aby si sa dostala do galérie a videla by si 350-tok viacej na nás. ;-)

wiwien

mihalicka presne, aj ja si chcem dať pod pazuchu a pod sval je to prirodzenejšie...:)a nie je to velmi velké 350? lebo videla som len 325 a s podprdou to bolo fajn, ale vravela tá holka, že by si dala aj väčšie, lebo bez podprdky by mohli byť ešte väčšie podla nej

wiwien

ihla, no niekedy by som si to s tebou vymenila, ja pracujem popri škole v reštike a totálna apatia už voči tým ludom fakt..ako nikto nový tam za rok ako tam robím neprišiel:Ddobré čo? toto mesto je ako dedina, no nevadí, chcela som odísť odtial, ale teraz nemám nič také čo by som mohla robiť, tak kvoli operácii to musím tam ešte vydržať..iba to ma tam drží peniažky:D
mihalicka, tak to je skvelé:)a kolko ml si si dávala? ja rozmýšlam nad 325, alebo 350..