Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barbora
no uvidime kedy to livaa nahodi.

kazdy den ma tie prsia ine, najprv som mala stale vacsie lave, teraz mam prave. to je taka sranda. vcera som nemala co robit a skusala som si moje byvale podprsenky a ani do jednej som ich nevpratala. uz mam vybratu jednu calvin clein dufam, ze som to dobre napisala a vyzera ako padak :-)

martinka54

barbieone
netrap sa, ved ty si chudulinka aj ked na moj vkus je to malo, ale to preto, ze ja som cely zivot mala velke prsia a sa ani neviem predstavit, ze by som mala nejake dvojky alebo trojky. nechaj to teraz tak a ries to po tom po dietati ci nechces tak skoro?

BarbieOne1

mihalnicka

no mas pravdu.. vidim to tak, ze si raz mozno zopaknem toto vsetko:)..
ale najskor az o taky rok, dva.. traz absolutne niesom pripravena na bolesti a vsetko to co s tym suvisi..

mihalicka

Barborka10,
ďakujem. Dúfam, že aspoň nos narástol normálne a nepotrebuje zákrok...aspoň si myslím...možno chirurg by dačo na opravu našiel ale ďakujem neprosím nič na ňom meniť. :D

barbora10

mihalicka

ano?:-))))ja som si tiez pozerala tvoje fotky a a aky mas krasny maly nostek.a mas super postavu.nikdy by som nepovedala,ze mas po dvoch detoch.

barbora10

martinka

tak to sa tesim,ze si poslala nove foto.len neviem kedy to livka nahodi,lebo ja som posielala este v sobotu a zatial nic.mozno je odcestovana,alebo vela prace.neviem...

mihalicka

a ty si neposlala nove foto?aj na teba sa tesim!!!

ihla

ci 325 alebo 350 je jedno.prska budu pekne.medzi tym je maly rozdiel.podla mna mas 350,ale aby nebolo jedno vacsie tak sa ti tam da 325.ani sa nezatazuj premyslanim a tes sa na nove prska.juuuuj ved uz to mas za par dni...

mihalicka

Martinka 54,
neboj aj tebe to uletí. Ja som fotky posielela včera, len asi má toho dosť Livaa, tak musíme počkať. :D

Ihla,
dobre si sa rozhodla, neboj sa už toľko. :D

martinka54

prave som live poslala fotky, na ktorych som dva tyzdne po operacii. este su kazde ine tie prska, ale pomalicky sa to dorovnava