Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

elli

9 dni po operacii je uplne vsetko mozne,je to este skoro,prska ti odpuchaju a usadzaju sa.cize je to normalne.

elli11

ahojte baby tie ktoré máte po augmentácii, je to normálne že mám jedno prso menšie a citlivejšie a druhé väčšie a necitlivé? mám 9 dní po opke ale som z toho dosť nervozna aby to takto nezostalo lebo ide o dosť veľký rozdiel...dik

barbora10

martinka

citala som si,ze ta prave prsko trosku neposlucha,ale ono to bude asi aj tym,ze ak si pravacka,tak pravu ruku aj viac pouzivas,cize tu pravu stranu viac namahas.moze to byt tym.teda ak si pravacka.ja som mala prave tiez tvrdsie a dlhsie ma aj bolelo ako to lave,ale po case sa to napravilo a prestalo to.

jajka

drzim ti palce,aby si si tvoj sen raz splnila.necakaj dlho a nedaj si vtlct do hlavy,ze mas este cas,ze si mlada a prska ti este narastu.
nenarastu:-(((zacni setrit,alebo ako pises,zbalit bohateho milenca,trebars borisa kollara.

janek/debilek

tebe odporucam tuto temu.dufam,ze ti tam pomozu:-)))

www.zdravie.sk

della

martinka54

..určite to bude tym, že ho mas opuchnutý...neboj to som aj ja mala...a inak sa ti zdaju oba rovnake??

della

Bratislava

....božinku už som tu nebola hadam aj 2 týždne...nejak nestiham, v praci sa mi už nedá ist na net...a ani nestiham citat spätne co ste popisali

...má sa fajn, včera boli 2 mesiace od mojej opky....podprdu nosievam este v noci - nejak sa mi lepsie spi ked ich mam stiahnute...už asi 2 tyzdne spät spím aj na boku...aleeee prsko lave mam stale vačšie...mam ho masirovat a pritlacat dolu....manžel mi hovorí, že to nie je až tak vidiet ...vraj to mam vsugerovane...no neviem-neviem

tak sa kočeny drzte .... inak je to fakt parada mat velký dekolt :-) a určite by som sla dotoho opät

..zase niekedy paaaaaaaaa

Jajka11892

ihla

Teraz som druháčka na gymnáziu a potom na vysokú takže asi až keď spravím vysokú tak si chcem dať spraviť silikóny a som rozhodnutá na 1000% že si ich dám :)

Jajka11892

Jooj normálne vám závidím baby :) Síce mám len 17 ale keď vypadnem z domu tak si dám aj ja silikóny (mama o tom nechce ani počuť) som totálne plochá prsia 0 bodov a podprsenku nosím jedine aby to vyzeralo že mám prsia :D