Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Ja takisto sibacku nemusim,ale mam dceru,ktora sa tesi,ze ju pridu vysibat kamarati :))Ona od malicka zas tieto sviatky moze:))

wiwien

zara9:))máš uplnu pravdu musím si to ale vtlc do hlavy:))no ešte nemám konzultáciu vobec..presne taaak ešte treba nejaké tie peniažky zarobiť a potom možem konečne realizovať? a ty ako prichystaná na sviatky? :)ja som aj celkom rada, že pracujem lebo tento sviatok fakt nemusím :)

zara9

Wiwien, uvidis,ze ked budes mat krasne prska,tak vsetky reci a narazky budes mat na haku:))Ty musis byt stastna a robit co chces ty a nie co chcu druhi ok?A uz vies kedy pojdes na konzultaciu?Ci este zarabas peniazky?:))

wiwien

zara9, dakujem krásne:)si moooc zlatá ja mám skor ten problém, že si vela vecí beriem k srdcu, no dufam budem mať na haku a budem imunna, ked niekto bude mať naražky na to a nie príjemné.lebo ja sa trápim aj kvoli maličkostiam čo ma hnevá, a nie a nie sa poučiť, tak by som chcela byť flegmoš riadny..to je najlepšie v niektorých prípadoch ..dakujem a aj tebe krásny dník

zara9

Wiwien,ako hovoris,chces prsia kvoli sebe a nie kvoli takym debilom,ako je nejaky Janek,to je jeho problem,ze sa mu to nepaci a nie tvoj.Takych vobec neries:-))Ludia,ktori ta maju radi a poznaju ta taku aka si,budu ta mat radi aj potom a takisto chalan,ktoreho si najdes,ta bude milovat,tak urcite mu nebude vadit,ze mas spravene prska:))Pekny dnik v praci:))

wiwien

bré ranko babule ako vybuvané??ja opať do práce..no a vonku je tak krásne:))nevadí ...mne stále behá po rozume len to, že napr.takýto ako janek alebo toto, že proste si nenájdem potom priatela ked si dám prsia, myslím na celý život, že to budú odsudzovať, vieš že som sprostá, že ma to vobec napadá:((len teraz mám dosť problém si niekoho nájsť, neviem asi sa ma boja a to fakt nie som nejaká zruuda zase..viem, ja si to chcem dať kvoli sebe a je mi jedno čo si vravia iní.ale bojím sa toho, že ma nebudú mať radi takú aká som ...aj s novými prsiami, ale tak normálni ludia, ktorí ma poznajú ma budú mať radi rovnako a to mi stačí .no v najhoršom budem sama stále...

martinka54

della
som rada, ze si sa ozvala. ako som pisala to prave sa mi zda momentalne vacsie aj tvrdsie, ale dufam, ze sa to dorovna, lebo doktor mi upravoval asimetriu, z praveho mi viac zobral a keby aj nie ja som mala iba malu cely zivot a mi to nevadilo. len teraz je to este viditelne aspon pre mna a hlavne na fotke. ved uvidime ako sa to casom upravi, teraz som cez tri tyzdne po opke, tak je to asi blbost riesit, ked je tam nejaky opuch

martinka54

barbora
urcite mas pravdu, ja som si to aj myslela. som pravacku a tu ruku viac zatazujem preto asi tak dlho odpucha a zda sa tvrdsie.

martinka54

bratislava
to je zakon schvalnosti co to mevies.inak by sa to nestalo. ja mam taky blby mop, strasne sa mi tazko natahuje tak som umyvala s handru po kolenacky