Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

elli 11

..ja som bola na opke 1.2. a ešte stale mam lave väčšie ...dr. povedal, že to "sadne" treba to jemne masirovat..vraj do 6 mes.od opky by sa mali prsia ustalit.....takže vôbec nezúfaj..9dní nie je nič...myslim to v dobrom....

barbora10

elli

po operacii prebiehalo vsetko ako malo.ziadne komplikacie,alebo nieco co som necakala.treba dodrziavat prvy tyzden kludovy rezim a aj dalsie tyzdne sa moc nenamahat.ja som po tyzdni uz zvladla lahsie domace prace,ale hovorim s rozumom,nic neprehanat.no a mam 350ml,gulate ES,vysoky profil,rez pazuchou a operoval ma DR.červen.posli foto do galerky mam tam fotky a aj ine dievcata co maju krasne spravene prsia.

elli11

barbora10

asi toto všetko už máš za sebou a môžeš mi napísať aký bol tvoj priebeh po opke? je niečo čoho sa vyvarovať? a kolko ml máš? dik za tvoj čas...

bodynka

Uz si pametam musim si to asi zapisat,... Trosku sa mi mylis so Zanou. A s tou je co? Na ten vysledok som sa obzvlast tesila.

zara9

Bodynka, ja som pisala,ze sa chystam na konzultaciu koncom juna resp.v juli a chcem ist dr.Cervenovi na jesen,no ale asi pojdem na konzultaciu skorej,lebo sak to nevydrzim tak dlho cakat:))

bodynka

Ahojte babeny. Bud mam kratku pamet alebo co uz vas zase tazko zaradujem kto je kto :DDD
Bratislava ako si to myslela tym ze to je za ihriskom??

zara9

Ma 14,5 roka a nechapem co sa jej paci na tom,ze ju pooblievaju a vysibu:)) Ked sme kupovali vajicka a teke blbiny,tak ona ze mami a hrusku,alebo slivku nekupime pre sibacov?Oni take lubia :))