Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

BRATISLAVA :)
KLIDECEK..!!!SAK KUKALA SOM TWOJE PRSKA A PEKNY ROZDIEL JE TO...TO JE LEN PROBLEM NAS ZIEN ZE SME VECNE NESPOKOJNE...AJ JA SI IDEM DAT NAKONIEC AZ TYCH 350 AJ KED SOM MALA MAT POVODNE LEN 265...280...
A TIEZ NEVIEM...VYSNIVALA SOM SI NIEOC TAKE AKO MA BARBORKA AJ KED VIEM ZE TO SA NEMA...LEBO KAZDEJ TO INAK DOPADNE... ATIEZ BUDEM MOZNO TROSKU SKLAMANA...ALE ZASE NA DRUHU STRANU BABY...VED VACSINA Z NAS SU TU TAKE CO BY PRED OPKOU DALI VSETKOZA TO ABY MALI ASPON O POL CISLA VIAC... :)

MAS ICH KRASNE...A TO ZE POD TRICKOM TO VYZERA INAK...NO BUDIZ...ALE AKO TO VYZERA BEZ TRICKA A PODPRDY..???ZDALEKA UZ NIE AKO PREDTYM NIE..???

TAK SA TES...BO MAS Z COHO !!!!!!!!!!
:)))))))

barbora10

bratislava

urcite to vyzera ovela lepsie ako pred tym.ty si to mozno tak neuvedomujes,ale prska mas isto vacsie a aj krajsie.tam niet o com.ale najradsej by som ti dala patadvadsat na zadok,lebo ked sme ti tu vsetky radili,aby si si dala aspon 350,tak si chcela co najprirodzenejsie a to na stastie si si nedala tych 240,alebo 280ml,co ti chcela doktorka najprv dat.ty kokso sak to by ta uz ozaj drblo,nie?sama si chcela co najprirodzenejsie,takze vlastne mas to co si chcela.a teraz kup nejaku super podprdu,co robi krasny dekolt,tricko s velkym vystrihom a uvidis ten rozdiel:)))

bodynka

Jezismaria Bratislava nie nie, ja potrebujem ist na stomatochirurgiu do Ruzinovskej nemocnice . Hej, predtym som sa pohravala s myslienkou nad konzultaciou aj tam ale radsej nie. Ostavam u svojich planoch v KN.
Bratislava veru nerob si zbytocne haluze ze su male , su krasne a velke. A hotovo

bratislava

bodynka ja som skusala moje stare tricka c.36, no fakt ziadny rozdiel nevidim, na fotke to aj vyzera trochu vacsie ako v skutocnosti, ale neva, ja som aj tak spokojna, lepsie to je rozhodne ako predtym, kazdopadne dnes uz vyzeraju ako moje, vobec nevidno, ze su kupovane...kazdy den sa menia.
ten ruzinov je hned vedla hlavnej nemocnice vzadu, ked ides po hlavnej, zabocis na parkovisko, tam je sportove ihrisko a za nim je pl.chirurgia. ja idem v utorok na stehy, mam ta objednat u dr.na konzultaciu??

laila laila

ELLI A KTO TI TO ROBIL..???
A AKU SI MALA VELKOST PREDTYM A AKU MAS TERAZ...MYSLIM...KOLKO TI DAVAL..??LEBO MNE VRAVEL DOKTOR ZE TO ZALEZI AJ OD TOHO CI SI DAS MENSIE VLOZIT ABO MAXIMUM CO SA DA..VTEDY TO MAS VIAC NAMAHANE VIES...ALE ZASE JA NEMAM VELMI CO MUDROVAT...JA MAM PRESNE TYZDEN PRED... :D

bodynka

Bratislava to nemoze predsa vyzerat ako s vypchavkou. Ved ti spravili pekne a velke prsia, ani by som nepovedala ze tam mas len 300ml.
A co skusit tricko s peknym vystrihom, hm?

bratislava

della tebe povedal, ze to este sadne, ty si uz tak dlho po opke, znamena to, ze sa to este stale zmensuje? sadat je zmensovat?? boze, ja uz mensie nechcem...

bratislava

ihla co je s tebou? ako sa mas?
mihalicka, martinka, vy uz uplne v pohode? ja som si vcera skusala tricka, no musim povedat, ze ziadny rozdiel, tak ako predtym s vypchatou podprdou...:(((

bratislava

elli tvoju fotku, resp. fotky musis poslat na: e.uhrinova@gmail.com
a livka ti zasle heslo do nasej galerky ;-)
a ako sa hojis??? zvladas to v pohode??

elli11

della a barbora...
diky za rady...a povzbudenia...hm som tu nová...vôbec neviem ako to tu chodí takže galéria a fotky to mi nič nehovorí vôbec neviem ako to tam dať a kde to hladať...ja som bola tiež u červeńa, mám 300 ml gulate, z pod pazuchy...6.4 idem na kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie, kludový režim dodržiavam, ale bojím sa aby nenastali nejaké komplikácie...