Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

baby a natierali ste si pred opkou prsia nejakým mastným krémom aby vam nepopraskali?alebo až po opke? aby sa mi nespravili tie potrhane čiarky ako pri pôrode :(

natal

ahojte babenky 7.4,idem do bb,vedely by ste my poslat na mail, nataly765@azet.sk fotky prs s 400ml,vys.prof.gul.euros..svoje mam take skoro dvojky,a som straasne zvedava ake to asi budem mat,neviem si to predctavit,inak mam svoje foto v galerke,moc vam dakujem

elli11

laila....bola som v BB a mám 300 ml gulaté pod sval z podpazušia, predtým to nebolo vôbec nič ale som drobnejšej postavy...ty máš kolko navrhnutých? takže týžden pred tak to ti držím palce ...

elli11

ihla...
držím palceky..nech ti to dobre dopadne...ja viem možno zbytočne stresujem...ale radšej sa pýtam či tu má niekto aj takéto skúsenosti...

ihla

bratislava
Nooo ja som bola na vylete na strbskom plese :) Dufam, ze som neprechladla, lebo takaaa zima tam - fukal hnusny vietor, nemala som ani sal, tak mi natahalo na krk a v botaskach som bola, tak mokroooo v botach, tak sa sanlievam coldrexom.

elli
Klud, klud, ved si kratko po opke, tak sa pekne ukludni, je to v poho aj s tou teplotou, aj s prskami. :)

Ja uz za 5 dni ideeeem :D

elli11

bratislava ahoj

som 10 den od operácie a teplotu mám každý den tak maximálne do 37,5,,,ale kolíše... ty si mala akú?...

bratislava

elli kolko si od OP? lebo prvy tyzden som aj ja mala zvysenu teplotu a bala som sa, ze snad infekcia, ale na kontrole mi dr. povedala, ze to je normalne, kym sa telo dostane do normalu, teplota kolise.

elli11

ahoj bratislava
vôbec to nezvládam, stále sa mi zvyšuje teplota a stále mi je nejak divne, a vôbec netuším kedy tieto pocity už konečne skončia, všetky sa na to tak tešíte a ja už začínam pochybovať že som tam vôbec šla, behaju mi hlavou všetky možné komplikácie aké môžu nastať a hlavne ta zvýšená teplota ma serie...

nikusa9

Ahojte, babenky, prosim potrebovala by som radu..Chcela by som ist na operaciu do BB k Cervenovi, ale chcela by som vediet aspon orientacnu cenu, ci sa mi tam vobec oplati ist na konzultacku alebo mam este došporit, aby som netrapošila..dakujem. Baby a nemohla by som poprosit nejake foto, ja sa bojim toho, že som velmi chuda, kosnata a že mi tam nebude moct dať nieco vacsie a ze to budu len take loptičky vlozene pod kozu, ze to namne neokaze pekne a ze to nebude az taka zmena vo velkosti...DAKUJEM!!

bratislava

baby to ste mi krasne napisali, fakt dik.
ono to trochu povzbudi;-)
barborka mas uplnu pravdu, ved vdaka vam som nesla do tych 240-ok, to by ma fakt porazilo. neviem, naco to vobec ponukaju, ved potom sa ozaj neoplati podstupit to vsetko...ale pravdou je, ze 350 by bolo pre mna vela kvöli tomu, ze ja mam kostnaty hrudny kos, aj plecia, vsetko ako kostlivec, takze na mne by to neukazalo tak pekne ako na tebe...dik!!