Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

lolo

tak to aj ja :D V noci ma bolel hrudnik, neviem preco, prebudila som sa na to a hned si vravim, ze to bude asi takato bolest, len vacsia :D No ved uvidime, bojim sa tej bolesti, ale isto zvladnem. Ked zvladla bratislava (nic v zlom :) )...

ihla

wiwien

ano polky. Na tej foto s ruzovym trickom vidis podprdu, nie kozy :D
Idem si dat - do praveho 350, do laveho 325, takze neviem, ci celkovy vysledok mam brat ako 350 alebo 325 ml :D .... kvoli asymetrii.

Bozinku, ved to uz na stvrty den od - te - raz :) budem mat kozy :) wow wow :))
Len aby sa nic nestalo - tuk tuk tuk.

Mihalicka

Tak tebe volam pred aj po, oki? :)

mihalicka

Ahojte baby,
veľmi nestíham teraz PC, stále sme rozlietaní. Iba vás chcem pozdraviť, ja sa mám už úplne dobre, dokoca aj tričká cez hlavu naťahujem už. Švagrinej sa tak páčia moje nové prská, že už aj ona chce ísť niečo so svojimi urobiť, tak som písala dr. Červeňovi mail, či by ju skonzultoval. :D Pekné sviatky ešte.

wiwien

polky? a ideš si dať kolkatky...??teda myslím kolko ml??ja uvažujem nad 325, alebo 350, ale dufam to nebude neprirodzené, ale uplne akurát...ti verím, že sa tešíš, aj ja sa už teraz teším riadne na to, aj ked ja to mám ešte dosť daleko

ihla

inanitka

nervozna praveze nie som. bola som predtym, ale teraz sa uz neviem dockat novych prs.

wiwien

mam take polky.

wiwien

ihla, smiem sa spýtať kolkatky máš ty prsíčka teraz? lebo na foto v tom ružovom triku vyzerá že máš ok:)))aj velkosť...alebo to len skresluje??:)ja mám teraz fajn tvar čo som rada, ale mám ich dosť maličké ako nie som plochá ako lata to nie..ale aj tak to je len taký základ:P tak aj tebe aj imanitke držím palčeky bude to super..:)))

inanitka

ihla maš pravdu,aj ked sa spravia strie ale budeš mať dobrý pocit že si aspon niečo spravila a ked sa spravia to už nebude tvoja vina ale tvojej pokožky,asi aj ja začnem niečim natierať... juj to maš za necelých 5 dní,už si to začínaš uvedomovať? lebo ja to mam za 26 dní a ja si to ešte neuvedomujem,no ako sa poznám už týžden pred opkou budem stresovať,ja sa teraz hlavne venujem tomu že za 11 dni cestujem na Slovensko a už sa neviem dočkať mojej rodiny,ktorá to ovšem nevie čo planujem s mojimi prsičkami urobiť :D inak ja doteraz neviem aké budem mať :D všetko v jeden deň sa dozviem,no ale podla foto povedal doktor tých 300ml,značky McGhan,poznáte to tu značku baby?
ked ja som stále z toho taký debil,vždy ked kukam do galerky tak jedna tam ma 250ml a vyzeraju velmi velke a potom zasa niektora ma aj 350ml a vyzeraju tak isto ako tie 250ml :D neviem či to robi uhol pohladu lebo fotky vždy inak ukažu alebo je to aj podla značky implantatu?

ihla

inanitka

ja idem uz tento stvrtok na operaciu a uz od februara mastim cicky elasti-q kremom. Baby z fora mi vraveli, ze to netreba, no ja som si povedala, ze mozno ten krem nepomoze proti striam, no ak by sa mi svine spravili, tak si aspon budem moct povedat, ze som pre to, aby sa nespravili, daco urobila. Takze ja tymto natieram poctivo. Vies ako, z nuliek zrazu trojky...