Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lolo

toto su podla teba velke prsia?to ma take dvojocky.ak ti mozem poradit,tak sa neriad podla fotiek,lebo na fotkach to vyzera uplne inak ako vskutocnosti.myslim tu velkost.ma ich fakt krasne,ale fotka je uplne z blizka,takze keby je fotena z dialky,tak sa ti velke nezdaju.to uz viem podla seba,ze fotky skresluju.a co sa tyka velkosti,ci mcghany 300,alebo ES 300,stale to bude 300ml.300ml je stale 300ml u kazdej znacky.

lolo77

barbora... tie prsia su KRASNE! wow.. inak pise ze ma 300 stredny profil.. taky chcem aj ja.. aj miery ma podobne..aj obvod.. ale tak ja si nemozem dovolit take velke..ALE VYZERAJU NESKUTOCNE!

myslite ze je nejaky rozdiel v tych mcghan a ES? myslim tak ze nie je 300 ako 300

inanitka

barbora10 no tak teraz fakt neviem čo mam robiť,opýtam sa doktora čo by bol asi tak u mna maximum a podla toho čo mi povie tak spustím pár ml dolu a uvidime,možno nechám tých 300ml alebo najviac dam tak 325ml,bojim sa aby fakt neboli moc potom velke,ja som totiž to ešte nekojila,možno to po porode u vas baby je trochu ine,ja neviem... ale diky za radu budem na to myslieť na konzultácií,ja idem do prahy k dr.Hirňákovi...

barbora10

inanitka

nesla som do maxima,doktor vravel,ze aj viac by sa zmestilo,ale ja som chcela tych 350,lebo raz po druhom kojeni mam v plane si to zopakovat a potom dam viac ml.ty ides ku komu???podla mna 350 sa ti vpohode zmesti.ved ja som mala podobne prska ako ty.

bratislava

ihla
bratislava hovori po dvoch tyzdnoch:"isla by som do toho znova ..."
fakt.takze sa fakt neboj, lebo ked ja poviem, tak sa to ozaj da vydrzat. tie prve tri dni som sa zaprisahavala, ze to bolo to posledne, co som na sebe dala upravit, aj keby som neviem ako vyzerala. dva tyzdne mi stacili na to, aby som bolest zabudla a uz rozmyslam nad vieckami a vraskami a bruchom a...

inanitka

barbora10, to nemyslíš važne? lenže ja mam iba 160cm. ono je to inak dosť že si o 7 cm vyššia a maš aj vyše ml. ja fakt neviem,kukni na moje foto čo by si si tak ty dala na mojom mieste.
bratislava aj ty si o 9cm vyššia ono to hned spravi aj inu postavu,ja som fakt drobna,ale zasa ja mam teraz taky celkom dobry zaklad,ja neviem či to mam maximum tých 300ml,ja sa všetko dozviem v ten den ked budem aj operovana,ja mam konzultaciu tesne pred opkou ... barborka ty si išla do maxima?

bratislava

inanitka barborke mozes verit. he he, sa musim smiat, ako barborka vzdy zasiahne, ked sa niekto nevie rozhodnut vo velkosti. ona tu nad nami drzi take ochranne kridla;-) no a ja som ju neposluchla a teraz lutujem:-( vlastne posluchla som ju tak napoly, lebo som chcela ist este do mensich...
neviem ake mas prska,ale ja mam 300ml a je to malo. vysku mam 169cm a vahu 52kg. tot moj nazor.

barbora10

inanitka

a ty mas 300 navrhnute ako maximum?lebo ak mozes ist aj do vacsich tak na tvojom mieste to este zvazim a dam aspon 350.tych 300 je podla mna dost malo.to by pri tvojich prskach bolo tak na dvojocky.aby ta to potom nemrzelo,ze si nedala vacsie.ja mam 350 a poviem ti to je tak akurat.mam take mensie trojocky.a to vazim 52kg a vysku mam(vlastne nemam,mam iba strednu:-)))167cm,takze nijak vysoka a prska mam fakt take akurat k mojej postave.premyslaj nad velkostou,premyslaj,lebo mozes lutovat.

inanitka

ihla aj ja ti držím palce,nech to dobre dopadne a som zvedava ako nam to všetko opíšeš :) kukala som aj ja tvoje foto,ja mam skoro take ako ty a ja idem do 300ml,normalne rozmyšlam či to neni malo??? ja fakt neviem,kolko meriaš a važiš?