Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

zara podla mna s 350timi ml budes spokojna. Podla mna spravny vyber . Ja tiez chcem min 350ml a to mam ovela mensie ako ty.

zara9

Caute baby tie prve prska sa mi tiez pacia,su pekne,ale tie druhe nic moc ako by ich robil iny doktor:)) Som zvedava ako dopadnem ja,myslim uz len na prska:)) ked sa vam bude chciet,pozriete sa prosim na mna v galerke,ze aka velkost by bola akuratna?Ja rozmyslam nad 350ml ale este neviem,uvidim co mi povie doktor na konzultacii a tam chcem ist co najskor.Ale vy to tu mate uz tak v oku:)) tak poprosim o radu.DAKUJEM :)

bodynka

Ahojte baby. No tie prve prska su fakt peknucke.
Som tu len na skok, oznamit ze menzes mi uz prichadza a uplne nacas. Takze odlahlo mi.

barbora10

bratislava

ale treba cosi odpcitat,lebo pod tym svalom to vskutocnosti vyzera inak.teda skusala som to aj ja pred operaciu a 350ml v sacku vyzeralo v podprsenke dost velko,ledva som to do podprdy strcila.teraz je to uplne ine.ale za vyskusanie nikto nic neda.

barbora10

lolo

to uz neviem.mozno ze v plneni tam rozdiel medzi znackami je,ale to fakt neviem.ale velkostou sa musia zhodovat.ale na isto viem,ze rozdieli medzi znackami su napr.v kohezivite.

barbora10

inanitka

baby na omlazeni hirnaka chvalia,ale vsimla som si,ze ten dr.hirnak dava skoro vsetkym velmi malo ml.asi robi radsej mensie prska.aj tejto dievcine dal iba 265 a pozri sa sama,ze to nie je bohvie co.

www.omlazeni.cz