Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wiwien

ahojte babenky, bože ja neviem fakt ako si mám pozerať tu galerku, tiež by som chcela vidieť ako vám spravili prská, ale viem, že by som mala poslať svoje foto, ale neviem ako sa mám odfotiť:D:Dteda len prská, alebo čo:Dvobec si to neviem predstaviť, ked som ešte tu galerku ani nevidela, tak neviem ako to chodí..

zara9

Martinka a ty si bola tiez u Cervena?Uz sa mi to myli,ktora ste bola u koho:) Tvoje prska vyzeraju uplne prirodzene,ako keby si tam nemala ani implose.Velke a pekne :))

martinka54

zara9
tie tri a polky by si mala super. mne sa vzdy pacili vacsie prsia. ja som volakedy mavala stvorky a vysku 173cm a vahu 55-58 kg. a teraz ked mam 62kg, dala som si spravit patky.

martinka54

mihalicka
to ste teda pospali. ja som uz 6:30 bola hore. mala sa precurala a zobudila sa a to iste som mala vcera. nechapem to este pred spanim sa isla vycikat dala som jej plenu a precurala sa.my ideme tiez k svokre a potom mame a tak. ale nic sa mi nechce, od kedy sa mi vratila mala domov som stale unavena. tazko sa mi nabieha na moj rezim, ked som vyspavala aj do desiatej.

zara9

Dakujem babenky,ste zlate :)) lebo chcela by som mat take plne 3 a mozu byt aj 3,5 :)) Mne sa vacsie prska pacia.A mam 170cm a 55kg.Inak pocasie fakt uzasne take akurat zaliezt niekam. Mihalicka,ja svokre ani nejdem :)) pojde len muz s dcerou ja tam moc nemusim.A co ides kupovat?Nove tricuska s vystrihmi?:))

lolo77

Mihalicka .. Pozerala som sa na tie prsia snad 100 krat, lebo su fakt krasne.. Bez podprsenky sa mi zdaju ok ( velkost) len s podp. je to trochu moc na mna.. ale tak neviem ..ako napisala barborka fotky niekedy klamu.. Kazdopadne ich beriem cervenovi :-D

mihalicka

Ahojte.

Martinka54,
veru, hnusné počasie je dnes. Sme spali do 7.30, som pozerala ako puk na hodinky. :D Pôjdeme pozrieť k svokre - zasa - , necháme tam obe decká a šup do obchodov. :D

Ihla,
jasné, ozvi sa kedykoľvek, to beriem ako hotovú vec. Už len 3 dni. !!!!!!

Lolo,
fakt sa ti zdajú veľké tie prvé prská, čo hodila Barborka link? Som zvedavá ako sa nakoniec rozhodneš. ;-)

Inanitka,
choď do väčších bez váhania. Baby majú recht, aj priateľ ;-)

Zara9,
tiež odporúčam v pohode 350-tky.

inanitka

barbora10 tu prvu fotku čo si poslala tak tu žensku (teda tie jej prsia) :D chcem ukazať doktorovi že taketo chcem,ja ked som to prvy krat uvidela som skoro spadla zo stoličky,ma ich prenadherne. inak ten doktor hirnak je slovak,žijuci v čr dlhé roky,je fakt odborník a ma zlate ruky-teda nebudem to ja osobne hovoriť ked to ešte neviem citujem iba baby z omlazeni ako tam o nom hovoria :) včera som hovorila s priatelom že vy babeny na fore ste hovorili že mam isť do väčších a on na to že- ževraj mi to chcel sam povedať ale radšej mi to nedaval najavo aby som si nemyslela že ma nahovara na väčšie kým som doteraz nič nemala :D že si to mam dobre premyslieť aby som fakt nebola nespokojna potom. takže ste ma asi prehovorili :D ale ako vravim,nejdem to hovoriť dopredu ake si dam lebo vobec neviem,všetko sa fakt dozviem až toho 30teho.. :)

martinka54

ahojte baby ako sviatkujete? u nas prsi a strasne ma tahaju jazvy aj prska ma pobolievaju. aj vy ste takto citili prechod pocasia?