Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

AHOJ LOLO :))
JA IDEM V SOBOTU NA OPKU DO PEZINKA.. :))
OVOCIE NECHCEM...PRETO TI NEPISEM...AE BUDEM RADA AK SA STAVIS :)) ASPON BUDES PRVY CLOVEK CO UVIDI TIE MOJE NOVE DIDINKY...JEZISS UZ SA ZACINAM BAT!!
STRASNE SA BOJIM ZE MI TO NEDOPADNE DOBRE...VIES..NEJAKE VLNENIE...PRETOCENIE...ZE MI TO NEPRIJME TELO...ZE BUDEM MAT NAVZDY NECITLIVE KOZICKY...ZE NEVIEM...JEDNO BUDE VACSIE AKO DRUHE...ALEBO ZE I OSTANU TVRDE...TO ZJAZVENIE ABO CO :/ PROSTE HALUZE
TAK AK TAM BUDES TAK SA ZAMNOU KLUDNE STAV...BUDEM VELMI RADA!!! :))

laila laila

AHOJ LOLO :))
JA IDEM V SOBOTU NA OPKU DO PEZINKA.. :))
OVOCIE NECHCEM...PRETO TI NEPISEM...AE BUDEM RADA AK SA STAVIS :)) ASPON BUDES PRVY CLOVEK CO UVIDI TIE MOJE NOVE DIDINKY...JEZISS UZ SA ZACINAM BAT!!
STRASNE SA BOJIM ZE MI TO NEDOPADNE DOBRE...VIES..NEJAKE VLNENIE...PRETOCENIE...ZE MI TO NEPRIJME TELO...ZE BUDEM MAT NAVZDY NECITLIVE KOZICKY...ZE NEVIEM...JEDNO BUDE VACSIE AKO DRUHE...ALEBO ZE I OSTANU TVRDE...TO ZJAZVENIE ABO CO :/ PROSTE HALUZE
TAK AK TAM BUDES TAK SA ZAMNOU KLUDNE STAV...BUDEM VELMI RADA!!! :))

laila laila

BARBORKA :)
tie prska co si wiwien poslala...akoze fuuu...nadherneee!!!skoro ako tvoje... :) len mensie...inak nakoniec som sa dohodla s dr.cervenom a povedal ze nech si kludne dam aj 350 miesto tych povodnych 325 co mi ako idealne navrhoval...taze idem do toho asi :)
lebo vies...ja som si skusala primeriavat u neho presne tie 350-ky a zdali sa mi dokonale...(s tym ze ked este budu pod kozou, pod svalom... :))
ae on hovoril ze som tenucka...tiez mam tych 170 cm a takych 53-55 kg...ae nakoniec ked sme spolu volali mi povedal ze aj tych 350 bude peknych len ci mi nevadi ze budu trosku vydute (aspon zo zaciatku, bo potom ze to zvykne klesnut...a ze po roku uz aj dost) tak idem do tych vacsich...mne je uz celkom aj jedno ze bude trochu vidiet ze su robene...cely zivot nic taze teraz cem najviac ako sa da :DD
uprimne aspon nie..??? :D

inanitka

ihla nepomylila si sa s tým že maš pod prsiami 52-53 :D ja mam praveže pod prsiami 78 a cez prsia 83. lenže ja mam iba 160cm a 53kg,a ja sa bojim aby som si to rozmyslela tak že potom budem mať iba lopty na hrudniku.ja len dufam že mi doktor dobre poradi ja mu poviem že nech mi da niečo vyše a ukažem mu nejake foto.
inač ihla ak bb vobec nepoznaš tak to tam nenajdeš tak lahko,ja som to hladala velmi dlho aj s priatelom a to sme boli autom no a a k ideš len peši tak ti radim aby si si to už plánovala a našla presnu mapu,ktoru si vytlač aby si mala nejaku predstavu kde to je a nebludila si.alebo si zo stanice objednaj taxi a maš po probleme nech ta tam zavezie. inak si odkial?

lolo77

Ihla preto som chcela ten nizky lebo je sirsi a nie su to potom take lopty.. Snad ten stredny bude tiez ok, pocuj ty mas pod prsiami 52???? Wow to sa mi zda nejako extra malo.. Inak nebudete teraz cez weekend niekto v pezinku idem v nedelu na tu druhu konzultaciu, tak by som vam priniesla nejake ovocie ;-)

laila laila

ELLI ahoj :))
tak ja mam v albume fotky k chces vidiet... :D
ae nic tam nevidno bo ja prsia skor nemam ako mam...take slabe jednotky(abo skor nieco vacsie ako nulky) :D :D :D
ae povodne mi dr.siska chcela dat nizky profil iba z 80% plneny a iba ubohyx 265 az 280 ml...a z podpazusia
a tak som sa rozhodla pre naylepsieho...dr.cerven so svojimi zlatymi rucickami mi snad urobi kuasne prska :))
a ide mi dat vysoky 325...aze ked chcem tak mi da aj 350...taze dem asi az do tych 350 bo vidim ze baby co si racey dali mensie tak potom lutuju... :/

tak uvidim :)

ae strasne sa uz tesim... :))

ihla

lolo
Mne sa tiez nepacia - ma ich daleko od seba. Podla mna - cim mensie implose, tym je vacsia medzera medzi prsiami (presne ako ma ona na tych foto), preto by som pod 300 nesla!!!
Ten prvy link, co poslala barborka - tie su fakt pekne, len skoda, ze z podprsnej ryhy robene :(

inanitka
Pytala si sa na vysku a vahu. Mam 173, vazim (konecne!!! som schudla) 52 kg :) Ak by ta zaujimali miery - pod prskami 52-53 a cez 79-80 cm.

Inak mam trochu problem - neviem, ci ma bude moct priatel odviest na operaciu :( asi sa mu bude dat len jedna cesta a to si radsej vyberiem tu po opke. Som aj rozmyslala, ze pojdem do bb v stredu vecer - viem, ze vedla novamedu je daky asi penzion alebo co, tak tam by som sa mohla ubytovat. Len ja sa v bb nevyznam, neviem, kde je stanica, kde by som vystupila, ako by som sa k novamedu dostala a ci by sa mi tam podarilo ubytovat - aby tam nebolo obsadene, neviem ako sa ten penzion ani vola :( No som sklamana :(

lolo77

Barbora.. Hmm tie prsia sa mi praveze vobec nepacia... Lebo nevyzeraju vobec prirodzene :-( v tom tricku su to jak dve lopty.. mozno velkostou su ok ale mne osobne sa nepacia..

barbora10

wiwien

normalne chyt fotak a sa hocijako odfot.nech mas aspon nejaku fotku pred operaciou a uz mozes kukat vsetky nase fotky v galerke.a potom posles dalsie,nove fotky po operacii.

lolo

toto su tak prska pre teba.urcite sa ti budu pacit.

www.omlazeni.cz