Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

laila jasne pridem ta pozriet..ja by som mala prist v nedelu rano niekedy okolo 8mej.. alebo 9tej.. tak snad ta tam najdem :-) a mozem sem hned babam napisat ako sa drzis :-)

laila laila

HOLKY
KTORE IDETE OD 9-TEHO DO 10-TEHO DO PEZINKA....JA IDEM 10-TEHO A LEN CHCEM VEDIET CI TAM NEBUDEM SAMA NAHODOV.. :/
MAM UZ HALUZE... :(

laila laila

WIWIEN :)
ak ti to nejde(ani mne neslo) tak si daj ine meno...oni to tam sice nenapisu ale ak ti to nejde je to toto :)
a inak baby stale som s toho debil ale ako si tam na tom omlazeni kuknem aj ine fotky..???ked uz som registrovana..?????

wiwien

ja to kašlem , mne už ani na omlazení sa nedá registrovať..vobec mi neposiela heslo.ja si asi žiadne foto nikdy nepozriem...aachh..

laila laila

BARBORKA :)
ja som myslela tu poslednu co si posielala wiwien...mne sa to celkom paci...ako pekny twar aj velkost...ale ma ich tprsku od seba...ale top vraj zalezi od povodnych proporciii mi povedal cerven :/
taze aj ja cakam ako to dopadne
a inak nikde tam nevidim aku mala tu povodnu velkost...ale poviem ti...ja som na tom tak ze aj taketo by mi stacili :))
nahodou su celkom zlate :))

barbora10

laila

niekde tam na omlazeni pisala,ze nemala ziaden zaklad,ze preto jej ani viac nemohli dat.a ved to aj vidno,ze prska ma velmi malinke.podprsenku si sice dala D,ale v B by urcite tie prska lepsie vyzerali a aj medzeru by to zakrilo.

natal

AHOJTE KOCKY KTORA MA 7.4.OPKU V BB??ROZMISLAM ZE BY SOM SLA UZ V UTOROK VECER NASLA NEJAKI PENZION?KTORA MA PODOBNY PLAN?

laila laila

A INAK SOM ZVEDAVA AKE ASI MALA TA BABENKA KOZICKY PRED...PRETOZE TAM MA LEN PO...A ZEVRAJ 250 ML...TAZE URCITE MUSELA MAT LEPSI ZAKLAD...
MYSLIM TU BABU CO POSLALA BARBORKA WIWIEN...

barbora10

lolo

co som dala sem tie prska teraz,som myslela velkostou,ze take cosi by si chcela.mne sa tiez v tricku a podprde az tak nepacia.ma velku medzeru medzi nimi a ta to trosku kazi.ale proste som tym myslela,ze take velke si ich nejak predstavujes.

ihla

Tak uz som to asi nasla. Asi je to Penzion Bella. Ale 26 evri za noc, to sa mi zda moc. Navyse by to znamenalo brat si so sebou dost veci naviac...to sa mi vobec nepaci :(