Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Ahojky ;-)
Prajem Vam pekne popoludnie...
Ak je tu moment.niekto prihlaseny,
prosim,mozte mi poradit,ako sa zareg.na omlazeni....
Skusala som to asi 30x a nic....

mihalicka

Ahojte.

Zara9,
žiadne tričká ešte..potrebovala wsom papuče do škôlky pre staršieho, ale nič skoro nebolo otvorené - ako teda sľubovali. Nevadí.

Martinka54,
normálne aj my tak vstávame okolo 6.00 - 6.30, len včera krpec šiel spať až o 23.00, lebo poobede spal do 17-tej. Tak ,,pozrel" so mnou Báthoryčku. :D

Baby, už sa to tu blíži do cieľa s vašimi prskami zasa. Začína Ihla. Super, teším sa s vami a som zvedavá na vaše opisy potom. Ja som tiež dneska urobila volovinu a teraz ma to ľavé prsko pobolieva. Som sa snažila presvedčiť jedny rifle, že sa do nich zmestím a aj ich zapnem...nuž ..prehrala som. Akurát čo som zbytočne namáhala svaly. Veľkosti xxs už teda odzvonilo. :D

barbora10

wiwien

na omlazeni to robilo aj mne.take heslo,alebo meno ake davs uz existuje,tak skusaj dalej az kym ta neprihlasi.na omlazeni mam fotky aj ja,tak si mozes potom kuknut,ked nie tu v galerke.

bratislava

martinka ja pocasie necitim, ale dnes som to doobeda trochu prehnala, ked ma nic neboli, tak robim vsetko ako zdrava, no zrazu mi prislo tak zle, aj zadychana som bola akoby som maraton behala, no musela som si lahnut...to sa fakt nezda, ale to telo este dlho neni v poriadku...
aj ty este stale spis na chrbte?

baby kedy ste zacali soferovat? myslim tie, co nemaju automat.prevod...