Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Ahoj bratislava;)
Dakujem,si mila,ze si mi odpisala..
Skusim teda spravit nejake foto a poslat..
Vies,rozmyslam uz dhlsi cas o zvacs.prs..Neviem,preco to vsetko tak dopadlo..Mozno preto,aby som nazbierala viac info ;-)
Citam Vas tu dlho..a neviem,ako to vsetko sklbit,kedze som prac.za hranicami..a myslim,podla toho,co pisete,ze za 2,5tyzdna sa asi sotva dam dokopy..tak,aby som sa mohla vratit a vykonavat sv.pracu..Som z toho smutna..

zara9

Mihalicka, urcite este nemas silu zapnut sa :))a mladsi syncek ma kolko? Ozaj a kolko po opke sa moze ist do solarka?

bratislava

nathania vitaj!
na omlazeni neviem, ale do nasej galerky sa dostanes tak, ze posles svoje foto (bez hlavy) na: e.uhrinova@gmail.com
a livka ti zasle heslo, s ktorym sa dostanes do nasej galerie, tam je dost fotiek;-)

sjuzi123

laila laila

mňa bude ale operovať Ježovitová, kt. je priamo z pezinka, takže mi budú stehy vyberať určite tiež v pezinku.

nathania

Ahoj;-)
Prosim Vas,poradte mi,ako sa prihlasit na omlazeni..
Skusala som to uz xy-krat a nic.....
Premyslam totiz o zvacs.prs,preto by som
si rada pozrela nej.foto a precit.zopar
info..
Vopred dakujem!

mihalicka

Zara9,
ako čo...od xxs po m. Ale to xxs boli len jedny rifle, čo som ťažko aj pred operáciou narvala na seba...teraz buď ešte nemám silu ich zapnúť alebo som sa zväčšila jemne. :D

martinka54

bratislava
na 12-ty den som soferovala a mam normalnu prevodovku, len spiatocku som hadzala s dvomi rukami. na kontrolu po 14-tych dnoch som soferovala sama a robila som cez 130km v pohode, tak sa neboj.spim stale na chrbte ani ma nenapadlo sa spytat ci mozem na boku, ale ja uz davno spavam iba na jednej malej poduske, lebo ma boleli krize

zara9

Mihalicka,u nas tiez boli obchody zatvorene,ale len do 12.hod.Dcera isla teraz von,vysibala :)) si peniaze tak ich musi ist hned minut:) A ty mas po dvoch detoch velkost xxs?Tak to je sila:)

wiwien

barborka no dakujem už mi to ide, konečne si možem pozrieť aj foto:)tie čo si dala na omlazení tie posledné tá čiernovláska, ono nie je to zlé fakt, ako velkosť tiež super, ale su moc ako loptičky, fakt nie moc prirodzené, ale tie prvé čo si dávala tu pani po dvoch detoch, akože klobuk dole, nech mi nikto nehovorí, že plastiku nie, alebo niečo podobné, ona to má o milion percent lepšie, čiže nie je o čom..ale tá prvá ked si dala len 250 ml,a nemá ich malé neviem čo to potom bude, ked si dám ja 325,alebo 350