Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Wiwien,ja som rozhodnuta uz niekolko rokov:)) ale vzdy bolo treba nieco ine a naposledy ma odhovorila kamoska,ktora ma mimochodom prsia c.4:).Ale teraz som si to vydupala aj peniaze mam tak uz ma nic nezastavi :)a mam aj najvyssi cas:)ani to nikomu nebudem hovorit,vie to len muz a jedna kamoska.Nasich by slak trafil:))

wiwien

zara9, takže si ešte nebola? aj ja chcem ísť tak na jesen, som tiež plne rozhodnutá, kebyže už mám dosť peniažkov, tak by som šla hned, ale treba čo to ešte došetriť:)a presne tak, hned ako sa bude dať solárko:)nech som aspon trošken snedá, kedže mi pán božko nenadelil snedý typ pokožky:P

nathania

bratislava
Prosim,povedz mi uprimne..urcite mas uz viac vedmosti a teda aj vlastnu skusenost ;-) kedze si uspesne absol.zvacs.prs.. Za 2,5tyzdn.nebudem schopna letiet spat za hranice a naplno prac.,vsak?

zara9

Ahoj Nathania a preco si si to rozmyslela a na opku neisla?Ja som tiez este nebola,ale som na milion percent rozhodnuta,ze na jesen idem do toho.

nathania

Takze budem strucna-..rozhodla som sa..,bola na konz.,spr.si vysetr.a ..Nevyslo mi to.Otec bol zrazu vo vazn.zdr.stave..-tak som to musela odvolat a potom som to uz nestihla..Musela som prac.za hranice..