Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Dobre ranko babenky, Wiwien,ja chcem ist dr.Cervenovi a baby mi tu pisali,ze u neho sa na opku caka aj 3mesiace takze na konzultaciu cim skorej:) A foto do galerky urcite posli:)) Ihla zajtra ta to uz caka,dnes mas ake pocity?Dufam ze sa len tesis na nove krasne prsicka:)))))

mihalicka

Ahojte.

Ska38, Martinka54,
ďakujem, ja sa mám super - až na tie včerajšie tvrdohlavé rifle. :D
Dážď mi nijako nevadil včera.

Wiwien,
na konzultáciu môžeš ísť aj ,,teraz" a dať si termín na október. ;-)

Nathania,
po operácii letieť môžeš, len záleží akú máš prácu. Ak vykladáš kamióny tak ťažko budeš pracovať naplno. Ak máš ľahšiu robotu, tak by sa dalo niečo.

Sjuzi123,
ak ťa operuje Ježovitová, isto aj stehy budeš mať v PK.

Zara9,
mladší syn má 2,5 roka a starší 5,5.
Tie rifle som vééééľmi ťažko zapínala už aj pred operáciou a teraz som až tak tie svaly prsné nenapla - aj som sa bála aj to akosi nešlo...nuž nevadí, aspoň si môžem kúpiť nové. :D
Solárko po operácii..no niektoré baby chodili skorej ale treba prelepiť jazvy, aby nezpigmentovali. Ja som ešte nebola a zatiaľ sa nechystám. Keď, tak po ďaľšej kontrole v máji.

Idem dnes volať kaderníčke. Nebola som asi pol roka už zasa. Kappa ma tu navnadila. :D

martinka54

bratislava a mihalicka ako sa citite? bojujeme spolu pomalicky.
ihla uz sa ti to blizi, za chvilu budes na druhej strane moja. uz aby si bola doma z nemocnice.
inak ktovie co je s tou wendy skoda, ze sa nam neozyva.

martinka54

dobre ranko baby, ako ste sa vyspali? ja som uz od siestej hore s malu.
nove baby vitajte uz nas tu je nejako moc novych, hlavne sa nedajte odhovorit od ostatnych ved to chcete pre seba.

ska38
dakujem mam sa celkom dobre, uz som cez tri tyzdne od opky. len vcera ako prsalo ma pobolievali prska a aj jazvy ma tahali. jeeej ty si uz tri mesiace po tom a ja by som chcela uz cvicit nech sa zbavim tej pneumatiky.leto sa blizi, prska nove este to brucho.

ska38

Ahojte kočky,
Prepáčte , že vás zanedbávam, ale nestíham...
Prská sú v pohode, už rozmýšľam začať behávať, však 12-teho apríla budú 3 mesiace po OP.
Bratislava,Maťa16,Ninuška13,Della,Jamimili,Barborka10,Martinka54,BarbieOne1,Bellinka,Wendy1,Bodynka,Ihla,Mihalička,84nika,Tanda ako sa máte?!ufff ale nás je...
Dlhšie som tu nebola, tak ani neviem, či sa Wendy1 ozvala?! A či náhodou nešla na reopku?!
Jamimili, úprimnú sústrasť.

wiwien

heh no zara može byť že je to závisť.:)no akurát som sa fotila:)tak to skusim potom aj poslať do tej galerky...len neviem teraz že ked chcem ísť teda niekedy v oktobri, tak kedy mám ísť na tu konzultačku

zara9

Wiwien ja to poviem vsetkym ale az potom,uz sa mi nechce pocuvat mudre reci,to je super,ze mamina pri tebe stoji a podporuje ta,ja mam strasne konzervativnych rodicov.A nedaj na reci kolegyne,ja si myslim,ze ked od prs odhovara baba babu,ze to je len zavist :)

wiwien

zara, no ti poviem, mamina mi to schválila, čo som fakt najšťastnejšia a povedala, že ma v tom podporí, ale ked sa to dozvie ocino, tak dovi dopo, ale tak bude sa musieť s tým zmieriť, som dospelá a zarobím si na to peniažky sama.no a čo sa týka toho, že to nikto nebude vedieť, tak o mne sa to nedá, lebo musím pripraviť potom kolegyne na to, že nebudem mocť byť v práci minimálne 2 týždne a potom nič ťažké robiť a dvíhať, lebo robím popri škole v reštike a mám problém dvíhať tie debničky aj v normálnom stave a nie ešte po opke.a už aj kolegyna mi vravela, či som normálna, že si to chcem dať robiť a že mi to mamina vobec dovolí. ale uprimne ti poviem, že mi je to jedno, fakt je to moje rozhodnutie...