Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ihla, skusim sa ved pozhovarat aj s inymi lekarmi a ak bude ich stanovisko ze by mali byt blizsie k sebe, dam sa na reopku. ak povedia ze sorry, mas taky hrudnik ze necakaj zazrak, tak koli kusku aby boli blizsie nejdem pod noz. a ak to ma znova tak boliet, na to musim nazbierat odvahu. uvidiim, ale aj cena ma laka. v tom Brne ta baba cvakala nejak 60 000Kc. nejak na jesen by som do toho sla. ale hej, vystihla si to, u mna ide aj o to, ze som vecne nespokojna. okrem nosa (paradoxne ze nosa, ked ty vravis o reopke svojho, mne zas vadi ake mam oci) nie som s nicim uplne spokojna. takze lekari rozhodnu, co povedia.

ihla

no mihai

co ti povedat? Ak to tak citis, chod na dalsiu konzultaciu. Nech si spokojna. Len aby to nebolo tak, ze si "vecne" s niecim nespokojna a budes nespokojna aj po reopke. Co sa tyka tych tvojich kosti - tie ti normalne zavidim, ale ked zjes tolko za den, co zjes.... to co ty spapas za den mam ja na ranajky :) Ale zas ak nie si hladna, tak nasilu nepchaj do seba. Ja by som na tvojom mieste sla. Ja uz spekulujem nad reopkou nosa, lebo ho mam stale krivy vrrrrrr.

bodynka

Bellinka ahoj stratena.
Hmm uz 4 mesiace presli? Ale to leti a pritom to ide vlastne pomaly.
Ska, mam sa fajn aj ja dik,len som netrpezliva.

mihai

caute baby. tak, uz som si zacala zistovat veci ohladom reopky. vahala som vahala, ak si pamatate. znamy mi velmi odporuca jedneho dr. v Brne. jeho frajerka ma od neho prsia a su pekne.

skusala som si letne tricka, cez vikend som upratovala letne oblecko. ved bez podprdy vyzeram ako predtym s nou. hneva ma ze mam taku chudu hrud a tie moje trciace kosti. tak neviem, snad keby mam vacsie prsia, sirsie, zakrylo by to v strede ten hrudnik? neviem ci ste si to vsimli, ale napr. na FB mi vidno ako mi trci hrudna kost. mam vrodenu chybu v tom. a kedze mam prsia dost od seba, nevyzera to stale ok. ak mi ten lekar povie ze to tak vzdy budem mat, prestanem riesit reopku. Hedera mi povedal ze mam vzdy ratat ze budu od seba. ked mam podprdu ako dnes, stlacia sa k sebe, ale aj tak. uz neviem ci nemali byt gulate. mala by som tam sice eset vacsie kopy a kolesa ale aspon pri sebe, ci nie? teraz mam dva vysoke kopce a v strede kozu nacapenu na kosti. a mozem jest co chcem, v tychto miestach nepriberiem ani gram. zato do stehien a zadku...

este premyslam ze pojdem na nejake konzultacky, napr. Trska, ze co povie. pred opkou som cakala ze sa vsetko zmeni, budem mat tak krasne prsia ze uz to bude jedina cast mojho tela co ma nebude trapit len tesit.

bellinka

Ska :
mam sa uzasne prska su skvele uz necitim nic vynimocne su uplne ako moje vlastne , je to super pocit mat krasne velke prsia , aj ked musim povedat ze teraz zhanat podprsenky a plavky je uff trosku tazsie :o)) som uz 4mesiace po op a robim snad vsetko ...pozdravujem vsetky nove cakatelky :o)))

sjuzi123

barbieone

ahoj, nefotila sa si náhodou cez víkend? By si mi velmi pomohla pri finálnom rozhodovaní :) ak by sa ti chcelo môžeš to hodiť rovno mne na dolyx@post.sk
Kolkatky máš teraz vlastne prsia? vyzerali na plné 2ky predtým na fotke..

dakujem