Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Ihla
to je super,ja by som tiez isla najradsej hned rano.Aj ja som nervozna a frflem ked som hladna:))A ubytko si si nasla,alebo mas odvoz?

ihla

zara, nastastie hned rano. mam tam byt o 7:45, takze idem ako prva. - iba dobre, lebo ja som hrozny hladost a ked som hladna, tak len frflem :D
Baby, co mate uz po - ako sa vam dalo dychat po opke? ja sa bojim, ze sa nebudem moct nadychnut :(

ihla

zara

niekto tu vcera spominal, ze ide zajtra na opku a spominala tiez ubytko pri novamede. Zhodou okolnosti som o ubytku tocila chvilu predtym aj ja :-)

mihai

mihalicka
co ti ja viem, mna dr. Cerven neoslovil. urcite vam dam vediet. aj ked neviem ci si zelat aby mi povedali, ze da sa to prerobit a tym padom budem rezana, budem cvakat, atd-sak viete co to obnasa, alebo ci chcem pocut ze to mam spravene najlepsie ako sa u mna dalo a budem kludne suchat patami. prast jak uhod toto.

mihai

to je normalne pred operaciou :) si predstav co este chudaci ludia, co idu na operacie preto, lebo su vazne chori, mozno im ide o zivot ? vidis. a ty ides aby si bola este vacsia kocka, tak niet sa coho obavat :) okrem toho, neboj, o chvilku uz budes ine veci riesit, napr ako si stiahnut a natiahnut gatky ked sa vycikas, a ci si ides umyt zuby aj ked to boli, alebo ci este dnicek vydrzis aj bez toho :))))))

mihalicka

Ihla,
už len 2x sa vyspííííš. :D Potom, že pozdravujem doktora. ;-)

Mihai,
no fúúha. Takže reopka? Veď uvidíš čo povedia. Inak nechcem nahovárať ale aj dr. Červeň má perfektné ceny. :D

ihla

mihai

dakujem pekne :-)
som v takom zhone teraz, ze sa ani nestiham bat. No priznam, ze niekedy mam taku chvilku, ze sa bojim, uz ma aj hrudnik hocikedy boli, v prsiach picha - asi psychika...