Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

a dievcata,nebojte sa velkosti,lebo niekedy prave viac ml spravi pekne prsia.niekedy viac vyzera lepsie.nasla som fotku dominiky mesarosovej po prvej plastike a same uznate,ze teraz su jej prsia ovela krajsie.a tiez je pravda,ze pri vacsich implantatoch je medzera medzi prsiami mensia.na prvej foto pred a na druhej po druhom zvacseni.

tapetky.com

www.ahaonline.cz

84nika

mihai
bláááznis, ved ich más dobre, schválne som si pozrela este raz tvoje fotky.. To ty si narozprávas, ved si ty sama spomínala ze si vecne nespokojná sama so sebou :) A nepockás este aspon pol roka, ved sa hovorí ze prsia do roka sa este formujú, uz tak skoro chces riesit reopku? Neviem, ale ja na tvojich nevidím nic nezvycajné, más ich pekné ;)

barbora10

baby,aby ste si nemysleli,ze nadavam na antomicke implantaty,NIE!niektore baby maju prska s nimi nadherne.len si myslim,ze aj ked su povazovane za prirodzene,tak nie na kazdom to tak aj vyzera.a nie kazdy je s nimi spokojny.

napr.martinka ta ma prska s anatomickymi velmi pekne.

barbora10

mihai

neviem ci si pamatas,ale uz som tu raz spominala kamaratku,co mala anatomicke implantaty a s tvarom nebola nikdy spokojna.na konzultacii chcela gulate,ale doktor jej ich neodporucil.velka medzera,prsia nespojila ani podprsenka,vo vystrihu nepekny dekolt a bez podprsenky ani nechodila,lebo posobili ovysnuto.teraz pred mesiacom bola na druhej operacii v brne a dala si gulate 375ml mentory a ze iba jedno lutuje,ze si nedala gulate uz pri prvej operacii.