barborka
pamatam si na tu tvoju znamu, no nevedela som ze bola na reop. vies mna jedine stve uz ta medzera. ale zas, zrovna predvcerom a vecer pred tym som sa naha obzerala v roll-dorovom zrkadle a cela nadsena, ze ake su prirodzene, ze presne ten tvar prsnika co som chcela, jak namalovane alebo z knihy anatomie to mam. este napr. ked som si sadla na posteli a a zboku som poozrela, v hocakom uhle, normalne som sa zamyslaal ze ako je mozne ze umelina vyzera uuuuplne ako dokobnaly prsnik. ale medzera tam je spredu a tam v strede ta KOST. lebo mam ze vtaci hrudnik cize hrudna kost a rebra strasne viditelne. ja by som gulagte nechcela, lebo uz moje vyzeraju v podprsenke vidis ako. ako gule. videla si tu foto na FB v ruzovom tricku od fotografky? vo Wall Pictures. take gule su to :) aj dnes to tricko mam. ked som si pred zrkadlom dnes stlacila to prsko, ze ako by vyzeral gulaty implos, no otras. lopticka pod kozou. fakt neviem teda. ved ja by som si gulate kludne dala, ved su lacnejsie o dost vela, mensie rizika (rotacia) keby mam na to telo.
84nika
dik moc, si zlata velmi. hej, na vsetkom hladam chyby ale tato medzera, vrrr. lenze keby tam neni, uplne ine by boli tie prsia s tymito ml, kto vie ci sa to da vobec. ved zistim. mozno mam fakt tak nňblbo kosti a svaly ze to nemozem mat ako barbora pri sebe.