Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihai

nevymyslaj nad reopkou,ty by si bola nespokojna aj potom:-)))ak mas raz taku hrud,s tym ani reopka nic nespravi.a nie vzdy ma kazdy prsia pekne pri sebe.ako si sama pisala,ani doktori nerobia zazraky.ty si kocka a nesmies hladat nedostatky.tak chod pred zrkadlo a dalej si prezeraj,ake mas prska pekne a prirodzene a vzdy si povedz,ze ved to mohlo byt aj horsie.

mihalicka

Sjuzi123,
odporučiť môžem za seba iba a jedine dr. Červeň. ;-)

Na tú tetu ,,ježuru" som tiež nič extra nepočula.

sjuzi123

barbora10

hmmm to poteší

Baby,
neviete mi odporúčiť ešte nejakú dobrú kliniku v BA? Možno by som sa ešte vedela dohodnuť s nimi na nejaký skorý termín. Ale okrem ústavu lekárskej kozmetiky - tam som bola a ani po 3ej otázke na cenu som sa ju nedozvedela :(

sjuzi123

bola som u dr. Ježovitovej v IEM, neviem či som ju zle pochopila alebo čo.. Ale videla som vela fotiek, kde maju baby popísané,že majú anatomy pod svalom. Tak neviem.

Zase ale inde som čítala,že aj gulaté ked sa dajú pod sval tak majú nakoniec tvar kvapky
rozmýšlam stále či si dať 300 alebo 325ml
Ona mi odporúčila tú väčšiu velkosť,vraj mi to krajšie vyplní všetko.
Ja mám teraz nulky a chcem mať prirodzené dvojky,tak sa fakt trochu obávam tých gulatých

barbora10

sjuzi

nejdes ty nahodou k jezovitovej???ak ano,tak sa ani nedivim,ze nieco take povedala.nic proti pani doktorke,ale uz na stranke plastickej chirurgie nepravdivo odpovedala na nejaku otazku.aj ti to najdem.

www.plasticka-chirurgia.tv

mihai

sjuzi

tak o som prekvapena vyrokom tvojej dr. ze anatom robi zle pod sval. je mi jasne ze niekto chce take, iny onake, vkus mame kazdy svoj, ale ze by z lekarskeho hladiska anatom skodil pod svalom, tak to je korunovana blbost. ak myslela riziko rotacie, mala ti to tak aj povedat a vysvetlit o co ide ale nie takto to skonstatovat. to u ktorej dr. si bola? prepac, nemam precitanu historiu... mozno sa prace s anatomami boji, je to zlozitejsie nez s gulatymi. na taku dr. co sa akehokolvek zakroku obava by som sa obavala spolahnut, uprimne. mne keby dr. co mna operoval zaskoci vyrokom tohto typu, tak by som cumela.

sjuzi123

všetky baby pomoooooc
už som celá zmetená

bola som pre istotu ešte raz u svojej doktorky na konzultácií aby som si ujasnila značku implantátov atd.. a až ku koncu vlastne vysvytlo, že ona mi chce dať jedine gulaté implantáty kedže idú pod sval. Vraj ked sa dáva pod sval tak anatomický svalu len zle robí a môže mi to spôsobiť problémy. že sa nemusím báť, že to nebudem mať ako gule.
No ja neviem, ja som stale len o anatomických rozmýšlala,aby vyzerali naozaj prirodzene.
Bojím sa takto,že nebudú :(
Opku mám už v pondelok tak neviem čo spraviť. Nechce sa mi čakať ďalší mesiac alebo viac, už to chcem mať za sebou

mihai

barborka

pamatam si na tu tvoju znamu, no nevedela som ze bola na reop. vies mna jedine stve uz ta medzera. ale zas, zrovna predvcerom a vecer pred tym som sa naha obzerala v roll-dorovom zrkadle a cela nadsena, ze ake su prirodzene, ze presne ten tvar prsnika co som chcela, jak namalovane alebo z knihy anatomie to mam. este napr. ked som si sadla na posteli a a zboku som poozrela, v hocakom uhle, normalne som sa zamyslaal ze ako je mozne ze umelina vyzera uuuuplne ako dokobnaly prsnik. ale medzera tam je spredu a tam v strede ta KOST. lebo mam ze vtaci hrudnik cize hrudna kost a rebra strasne viditelne. ja by som gulagte nechcela, lebo uz moje vyzeraju v podprsenke vidis ako. ako gule. videla si tu foto na FB v ruzovom tricku od fotografky? vo Wall Pictures. take gule su to :) aj dnes to tricko mam. ked som si pred zrkadlom dnes stlacila to prsko, ze ako by vyzeral gulaty implos, no otras. lopticka pod kozou. fakt neviem teda. ved ja by som si gulate kludne dala, ved su lacnejsie o dost vela, mensie rizika (rotacia) keby mam na to telo.

84nika

dik moc, si zlata velmi. hej, na vsetkom hladam chyby ale tato medzera, vrrr. lenze keby tam neni, uplne ine by boli tie prsia s tymito ml, kto vie ci sa to da vobec. ved zistim. mozno mam fakt tak nňblbo kosti a svaly ze to nemozem mat ako barbora pri sebe.