Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

mihai

známa sa tam tiež chystá a vraj má dobré referencie na ňu a ja som priamo z pezinka,takže asi aj preto
Ja som myslela,že je dobrá. Nepočula som na ňu zle práveže, až teraz :/

mihai

szuji,

ak este mozem byt tak zvedava, preco si si vybrala ju ? a nie nejakeho znameho overeneho chirurga? napr. Cerven, ved to je pojem. alebo znamu kliniku ako Interklinik, Chirmed, Novamed, co ja viem, ani ma nenapada teraz vsetko a vsetci.

sjuzi123

ja som jej fotky videla a nevyzeralo to zle, neboli ani nakrivo tie prsia ani daleko od seba..
to ak mali modrinu, som neriešila,ked to bolo čerstvo po opke

vyskúšala by som asi ísť aj niekde inde,len sa bojím,že už je neskoro a nikto ma za pár dní nezobere :(

mihai

mihalicka

ze jezura :)))))) ale vazne, o tej sme sa tu pred casom bavili a zhodli sme sa ze k nej ani zadara, ne ? ja co som videla teda fotky, sama modrina, placky capate modeluje. sa divim ze sa to este nenaucila. alebo aspon teoriu, lebo ozj sa nepravdivo vyjadruje. ja odporucam Interklinik, Hedera (aj ked mne stvoril prsia s medzerou a este sa len uvidi ci je to jeho chyba alebo som si ich ja tak narastla :))) )

barborka

dik, podpora pomaha, ani by ste neverili baby ako. ale vzi sa do mojej koze, no nebola by si zvedava, nesla by si na tie konzultacky, pripadne reopku? jasne, mohlo byt oooooooooooovela horsie, ved videli sme tu uz vselico navzajom.

lolo77

sjuzi ja chcem tiez prirozdene dvojky.. a idem k cervenovi.. a dam si asi 300 stredny profil.. a myslim ze budu super.. ja mam zaklad ..hmm co ja viem.. nulky..polky.. neviem.. ved pozri foto.. a tiez som povedala ze max dva a pol..viac nechcem mat.. a to ma tu uz baby prehovorili na viac :-D lebo som zacinala s 260 nizkym profilom..ale nad anatom. som ani nerozmyslala

wiwien

jo to hej tá bolesť je najodstrašujúca..ale my ženy sme silné:)ved porod:)každý mesiac svoje dni:))no to je fajn, máš aspon priatela:)ja vobec, nemám nejako v poslednej dobe šťastie a už by sa mi patrilo ale konečne nejakého normálneho:Dpo dlhej dobe..a dufam, po opke,si nájdem niekoho, kto nebude proti a nebude mu to vadiť a bude ma brať takú aká som ..bože nejako filozofujem:D:D

ihla

wiwien

podobne :D - len push upky, alebo ako vravi moj priatel - push downky :D
Noo, uz zajtra si poviem "uz zajtra" :D Nie som ani dako nervozna, len sa obavam tej bolesti joj :( bojim bojim.

wiwien

ahojte kočky tak ako sa dnes máte? :)ja si idem trošku zacvičiť nebola som sto rokov..inak velmi dobre sa vás číta..

ihlička:)

tak sa teda drž..bude to super, ani nevieš ako budeš mať po:) a budeš kupovať nové krásne podprdky:)a možno už uplne bez vystuže:)))čož ja som doteraz mohla nosiť len pushupky:P tak držím palčeky:)))

martinka54
to si dobre napísala, robíme to pre seba:)

barbora10

sjuzi

nejdes ty nahodou k jezovitovej???ak ano,tak sa ani nedivim,ze nieco take povedala.nic proti pani doktorke,ale uz na stranke plastickej chirurgie nepravdivo odpovedala na nejaku otazku.aj ti to najdem.

www.plasticka-chirurgia.tv

barbora10

mihai

nevymyslaj nad reopkou,ty by si bola nespokojna aj potom:-)))ak mas raz taku hrud,s tym ani reopka nic nespravi.a nie vzdy ma kazdy prsia pekne pri sebe.ako si sama pisala,ani doktori nerobia zazraky.ty si kocka a nesmies hladat nedostatky.tak chod pred zrkadlo a dalej si prezeraj,ake mas prska pekne a prirodzene a vzdy si povedz,ze ved to mohlo byt aj horsie.