Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbora

este ma napadlo k plavkam co sme sa inule bavili, tak pozerala som aku mam velkost ja, ale ja uz som odstrihla ked som ich kupila stitky a tak vobec neviem :)

mihalicka

Lolo,
supeeer. Vidíš a si sa bála čo povie až povie.

Zara9,
rozhodne tak ako písala Lolo. My sme tam šli tiež cca 2,5 hodiny. Boli obchdázky a tak.... Radšej prísť skorej a počkať.

bratislava

nathania
drzim ti palce, aby ti to tentokrat vyslo;-))
ja mam teraz akurat 2,5tyzdna po, ale este nepracujem. ono zalezi ozaj od toho, co robis. pokial si len v kancelarii pri pocitaci, tak v pohode. ale ja som dnes prvykrat soferovala a ani to nebolo ono. ja viem, ze niektore baby si hned aj same umyju vlasy alebo povysavaju, ale ono by sa to fakt nemalo, ked nechces provokovat nejake komplikacie v buducnosti. tak ked sa mna pytas, zober si viac volna...

lolo77

baby ja sa smejem uz asi pol hodinu.. doma prisla debata na silikony..a moj tato sa do toho zaangazoval.. a zacal sa vypytovat..kedy idem, ake si dam a co a ako ako to prebieha.. a ze ci mu mozem ukazat nejaky katalog kde su prsia ze on mi vyberie nejake, ze chlap vie najlepsie ..a ze ci nie je nejaky 3D katalog kde si to moze aj chytit :-D..a potom si vytiahol tricko a ze on ma aky typ prs:-D :-D :-D my sme sa s mamou valali po zemi..

bratislava

mihai
ja by som tiez este na konzultaciu zasla. aspon budes vediet, na com si. i ked podla mna ich mas pekne, ale uplne ta chapem, ze ked ti tam proste nieco vadi, tak ti to neda pokoja...drzim palce.

bratislava

sjuzi
ja chapem,ze uz to nechces odkladat, ked mas termin, ale nemyslis, ze radsej prelozit termin o par dni, ako byt potom nestastna a rozmyslat nad reopkou??? urcite chod este aspon na jednu konzultaciu!!!!!!!

bratislava

84nika
ty si si ista, ze mg=ml ??????
martinka, ska
dakujem, uz je dobre, dnes som bola na stehoch, ani som necitila, dalsia kontrola za styri mesiace. mam slabe bolesti, len obcas tak silno pichne, ako na vystrahu, aby som to neprehanala...D