Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

lorwokhi

obvod hrudnika nam nestaci. musis uviest viac mier - vyska, vaha, obvod cez prska, ake ich mas teraz velke, aka je tvoja predstava.

u dr. cervena tu bola spuuuuuusta bab. Aj ja k nemu idem. Predoperacne vysetrenia mozes absolvovat u internistu - tam ti vezmu krv, odovzdas moc, urobia ekg a tot vsio. Niektore kliniky chcu aj sono prs, no u dr. cervena to nevyzaduju. A dr. cerven ti urcite pomoze vybrat co najlepsie implose - tvar aj velkost, je v tom odbornik :-)

barbora10

lolo

tak si teraz citam,co ste popisali a na tvojom prispevku sa ozaj smejem.odkaz ocinovi,ze ma u mna desat bodov z desiatich.:-D

mihai

ja som taka ista,ked sa mi nieco nepaci a mam pchybnosti,tak to riesim.nic nenecham tak a chcem,aby to bolo co najlepsie.myslim,ze ja na tvojom mieste by som isla na konzultaciu k nejakemu dobremu doktorovi a nechala si poradit,aby som mala dusu na mieste.a urcite by som isla aj na dalsiu operaciu,keby je sanca,ze to bude vyzerat podla predstav.mozno ze ina velkost,viac ml.keby dopredu vidime,ze??

sjuzi

ak si o jezovitovej presvedcena,tak k nej urcite chod.mozno raz budeme prekvapene,ake pekne prsia ti spravila.akurat,ze tu na fore na nu dobre referencie neboli,ale to este neznamena,ze ma na nu kazdy taky nazor.je to vsetko na tebe.ja by som volila urcite ineho doktora,ale ty budes mozno spokojna.

lorwokhi

Ktorá bola u MUDr. Červeňa aké vyšetrenia ste prosím absolvovali pred operáciou. On vám poradil veľkosť, alebo ste si mohli vybarať.

lorwokhi

Ahojte, prosím napíšte mi, čo by ste mi radili pri obvode okolo hrudníka 75 cm, akú veľkosť implantátov.

zara9

Mihalicka,Lolo
diky,lebo muz hovori,ze za hodinku a pol sme tam a mne sa to nezdalo.

Lolo,
mozes byt rada,ze mas takych perfektnych rodicov,mne by sa to stat nemohlo:(

Ihla,
super,ze sa tesis:) a to by zaujimalo aj mna,ze kto ide zajtra na opku,lebo som bola v tom,ze ty:)))

ihla

Ahojky :-)

baby, ktora to ma zajta operaciu? Viem, ze tu vcera pisala, len sa mi nechce hladat, chcem este periny ozehlit, lebo by tu trcali potom dlhoooooo :-)
Ja uz sa velmi tesim.

lolo
super - to s tym ockom :D A ake ti vybral?