Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elle

Ja by som tiež chcela vedieť čo to stojí, ale myslím si že pre každé dievča je vyčíslená ina suma tak neviem

zuzana2221

Ahojte.mam taku otazku.chcela by som sa spytat,kolko stoji zvecsenie prs.moj priatel s tym sice nesuhlasi,ale aj ja chcem konecne patrit do skupiny zien,ktore si kupia hoci ake triko bez toho,aby mysleli na to,ci do vystrihu maju co dat alebo nie.v kutiku duse zavidim kazdej babe,ktora sa nemusi trapit s tymto problemom.dik

elle

A už si to konzultovala s tym chirurgom, možnože je to iba v procese hojenia. A vlastne on ti nehovoril že to nie je v poriadku a možno by si mala prist este raz?

lujza

tinka a elle ahojte ste zlate ze reagujete mala som trojki neboli take pevne tak som si ih vlastne chcela spevnit aj zvatsit o cislo a dopadlo to tak ze velkost mam tu istu a maju otrasny tvar nazvala by som to ze su zdeformovane neviem co mam robit myslela som ze budem mat sebavedomie ale opak mam s toho komplex.

tina

Lujza.... a kde ti ich robili? Jasné, že máš právo reklamovať, ale záleží aké máš problémy, alebo s čím si neni spokojná...

elle

Lujza som si istá že máš pravo ich reklamovať. aký papier si podpisovala pred operáciou? a ak ti nevadi zaujimalo by ma aké sú teraz tvoje prsia a aké boli predtým. Dik

lujza

ahojte baby drzim vsetkym palce ktore to caka.ja mam tiez ale musim ist znova na prerobenie nie som spokojna neviete mi poradit ci je aj mozne ich reklamovat a doktor je povinny ich spravyt znova.dakujem pa pa