Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenka226

Moja a beries tabletky od bolesti?A sprchovat sa asi nesprchujes sama vsak?Kedy ides do roboty?Aj ja si chcem dat asi 315ml,ake si mala prsia predtym?Lebo ja nemam ziadne.pa

miska

lenka226 ahojcek.juj veru dobra otazka.spim po sediacky uz tyzden.katastrofa moja zlata.mam opuchy a boli ma hadam celi clovek.lavi prsnik mam uz v pohode ale pravi ma boli strasne este stale.prsia mam ako dva kamene ale ako to tu uz odznelo,musim mysliet na super efekt v plavkach.zajtra idem na prevez a potom dakedy vyberu stichy.korzetova podprsenka mi neda dychat a poviem ti-viac ma boli chrbtica ako samotna pooperacna bolest.zvladnut a vydrzat sa to da ale ver,ze to da kazdej jednej babe zabrat.myslim a aj budem na teba mysliet.ak budes potrebovat hocico vediet ohladne operacie-odpoviem ti.maj sa zatial krasne a usmej sa.pa

lenka226

MISKA
Som rada ze uz mas po tom,gratulujem a prajem rychle hojenie.Spis v noci v kresle?Este ta to velmi boli?A kolko ml si si dala?pa moja

----

Katika 88. Podla teba všetko o čom sa tu bavíme spôsobuje rakovinu! Nie si ty nahodou hypochodrická? A snažíš sa tu nakaziť tychto ľudí svojou depresiou?? Ty asi nevieš čo je to pozitívne myslenie že? a počula si že rakovina vzniká "v hlave"? Ludia si ju privodzujú psychikou napr. aj tak že stale na nu myslia.

lenka22

kachita2 presne takto uvazujem aj ja... som zvedava co mi zostane ked prestanem kojit deturence, a to sa chystam na dvojicky:)))) tak mozno este pocas materskej by som si to dala... no ved uvidim za dake dva-tri rocky ci budem mat co dat do podprdy :)

kachita2

Ja ked budem mat dieta, potom pojdem urcite na plastiku, prsia mam male, citim sa nespokojne a slova typu aj male prsia su pekne mi nestacia, lebo sa necitim zensky a to mi vadi... Niekedy v lete sa na ulici hanbim, lebo som plocha. Jedine vdaka HAK tam nieco mam, teda po detoch si splnim tento sen. Urcite to zene pomoze. A navyse, ani len pribrat si nemozem dovolit, to by som nemala ziadne prsia. Moje prsia totiz vobec pri priberani nerastu...

lenka22

leonela, moja mamka bola u pikulu ale na zmenseni :))) velmi si ho pochvalovala, kedze si tam za vsetko cvakas tak sa o teba aj tak staraju, personal je tam velmi laskavy a mily. V utorok som ju rano viezla a v stredu rano som pre mamcu uz isla a teraz uz len doma obviazana oddychuje :))) a je s tym max spokojna