Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunnysweetie33

erika8..slovenky su hlupe..vsetky svetove hviedzy sa nehanbia ukazat svoje male prsia,ale nase baby sa nahlia za gigantami..ked su hlupe,to nemznis..ani ich nepresvedcis..su to chudatka,ktore na to nepekne doplatia..a tie peniaze este..ale ved ked sa chcu nejaky kratky cas pysit so svojimi prednostami,tak nech si tie silikony daju urobit..aj ked je to najnebezpecnejsi zasah do tela / do organizmu zeny..baby,lutujem vas!!!!!

erika8

mojej kamoske pred tromi rokmi robili prsia v brne, urobili jej to krasne, zial dnes sa kvoli tomu uz lieci na onkologii spravila sa jej zhubna hrcka pod inplantatmi...nechcem nikoho strasit ale baby neblaznite chrante si svoje zdravie a neriskujte

miska

TAK...ZAJTRA O 8.30 BUDEM POD NOZOM.DIEVKY MOJE UZ NECH TO MAM ZA SEBOU.DOTERAZ ZIADNE STRESY A DNES AKOBY SA S NIMI ROZTRHLO VRECE.NATUKAM CO A AKO A DRZTE PALCEKY.LENKA226 MOJA MYSLI NA MNA.PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kajka

Ahojte dievcata, aj ja zvazujem si dat vzacsit prsia. Nepoznate konkretne, kde by sa to dalo splacat na splatky? A kedy po operacii mozem ist do roboty? dakujem

lenka226

MISKA
Moja,veeelmi na teba myslim a velmi ti drzim palce,aj ja sa bojim,ale snad to nejako zvladneme.Prosim,hned ako sa ti bude dat napis mi ze co a ako,budem cakat,zatial pa a drz sa mi.

dano123

Pre toho paka co tu pisal o implantatoch z o solneho roztoku. Skusenosti ukazali ze pri tychto implantatoch dochadza k zdravotnym problemom,lebo pri tvorbe takehoto implantatu sa dostavaju bakterie zo vzduchu do implantatu a v solnom roztoku vegetia. Preto mnohym zenam nastali problemy, lebo toxiny ktore produkovali tieto bakterie prechadzaju do tiel zien. Tieto silikony sa uz nepouzivaju.

miska

LENKA229 AHOJ MOJA.MYSLIM NA TEBA A VLASTNE NA VSETKY KTORE TO MAJU AKO SA VRAVI ZA PAR.JA IDEM UZ V UTOROK 6.3.UZ MA OBLIEVAJU POTY KED SI NA TO SPOMENIEM.OZVEM SA AKO SOM DOPADLA.PA MOJA