Katika88...
sice to tu odznelo uz pred par dnami, ale proste na toto musim reagovat...pises ze "ci si nekojila prilis dlho a ze ak sa koji dlhsie ako pol roka, prsia sa mozu ponicit..."
Nehnevaj sa moja, ale dnes ti vsetky informovane a zodpovedne mamicky povedia, (dokonca aj nasi obvykle oneskoreni lekari uz s tym zacinaju), ze kojit dieta VYLUCNE treba do pol roka a celkovo, s prikromovanim, ASPON do roka, idealne do DVOCH rokov(samozrejme, ak to obom..matke aj dietataku vyhovuje)....
A co maju podla teba robit mammicky, co maju deti viac..rozdelia si kojenie...???? "teba, prve moje babo budem kojit 3 mesiace, aby mi ostali este 3 mesiace na druhe????" A tretie, ak pride , nebudem kojit vobec???? Iste, su zeny, co aj po detoch ostali prsnate..holt kazda z nas je ina, kazda ma iny typ pokozky..niekomu sa vytaha, niekomu nie...ja som svoje dve deti kojila dlho..jedno do dvoch rokov, druhe do 1.5 roka a prsia sa mi vytahali a spasli..ale VOBEc to nelutujem..a hoci uvazujem o plastike, na svojm rozhodnuti dlho kojit by som nic nezmenila, ani keby som sa rozhodovala este raz....