Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

radana

Katika88...
sice to tu odznelo uz pred par dnami, ale proste na toto musim reagovat...pises ze "ci si nekojila prilis dlho a ze ak sa koji dlhsie ako pol roka, prsia sa mozu ponicit..."
Nehnevaj sa moja, ale dnes ti vsetky informovane a zodpovedne mamicky povedia, (dokonca aj nasi obvykle oneskoreni lekari uz s tym zacinaju), ze kojit dieta VYLUCNE treba do pol roka a celkovo, s prikromovanim, ASPON do roka, idealne do DVOCH rokov(samozrejme, ak to obom..matke aj dietataku vyhovuje)....
A co maju podla teba robit mammicky, co maju deti viac..rozdelia si kojenie...???? "teba, prve moje babo budem kojit 3 mesiace, aby mi ostali este 3 mesiace na druhe????" A tretie, ak pride , nebudem kojit vobec???? Iste, su zeny, co aj po detoch ostali prsnate..holt kazda z nas je ina, kazda ma iny typ pokozky..niekomu sa vytaha, niekomu nie...ja som svoje dve deti kojila dlho..jedno do dvoch rokov, druhe do 1.5 roka a prsia sa mi vytahali a spasli..ale VOBEc to nelutujem..a hoci uvazujem o plastike, na svojm rozhodnuti dlho kojit by som nic nezmenila, ani keby som sa rozhodovala este raz....

miska

LENKA226 AHOJ MOJA.TAK UZ SOM DOMA.MAM KRASNE 3 ALE PRAVDU POVEDIAC ESTE DNES BY SOM TA VDAKA BOLESTIAM URCITE OD OPERACIE ODHOVORILA.JE TO BOLEST A CO SOM SI VYTRPELA V NEMOCNICI TI RADSEJ ANI PISAT NEBUDEM.MOJA ZLATA O OPERACII NIC NEVIEM PRETOZE MA USPALI TAK RYCHLO ZE SOM ANI NESTACILA REAGOVAT.PAMETAM SI LEN FOTENIE A KRESLENIE PO PRSNIKOCH.ZOBUDILA SOM SA BEZ BOLESTI ALE O PAR HODIN SOM UZ CHCELA SKRABAT STENY OD BOLESTI.SOM STRASNE ZNICENA A TIE HOVADINKY KDE ODTEKALA KRV MA ESTE VIAC NICILI.MOZEM POVEDAT ZE MAM PODLIATINY ESTE AJ NA BRUCHU A CHRBAT SI ABSOLUTNE NECITIM.MOJA ZLATA OZVEM SA TI KED MI BUDE LEPSIE.DRZ SA.PAAAAAAAAAAAA

livaa

dostanes lieky proti tromboze,neboj....a aj sestricka bude dohliadat aby si po operacii aj troska chodila....maju to pod kontrolou....

elle

Neviete či sa môže niečo stať pri operacii aj chybou lekára, alebo dostanem trombózu, toho sa najviac bojím , ani nie tej bolesti:-( Počuli ste už také prípady?