Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elle

Ja ich mam tiež malinké a do podrprdy si dávam také gelové vypchávky, mojmu priatelovi to vadí(tie vypchavky), ale bez nich si neviem spraviť poprsie... hlavne v lete ked mam na ramienka tričko. Ja by som aj teraz išla na zväčšenie prs možno, ale bojim sa narkozy a komplikácií pocas operacie:-(

petabodka

Ani ja neviem, preco kazdy spaja implantaty s velkostou. Mne by stacili aj male prsia, keby boli pekne, lenze od puberty som cakala, kym mi nejake vobec narastu.a nic!

lenka226

ELLE
Paci sa mi tvoj nazor a to ze neodcudzujes nas ktore ideme na plastiku.Pred kojenim ma ani nenapadlo ze raz na tu operaciu pojdem,ale prsia sa uplne stratili po kojeni a tiez to robim len a len kvoli sebe.Niektore baby nas tu odcudzuju,potom same maju dieta a idu na plastiku,aky ma to zmysel?Mali by sme sa navzajom podporovat.Tak caute.

livaa

ano pekne su aj male prsia ale musia mat tvar,na velkosti nezalezi ale dolezity je tvar.....neviem preco implantaty spajate s velkostou....preco ked si da zena implantaty by mali byt velke??
Vacsina si da primerane svojej postave...nie balony,hoc su aj take co si daju aj take....
Ja som tiez kojila 2 roky,nikdy som nemala velke prsia ale boli plne a mali tvar,ale po kojeni sa to zmenilo,uplne sa stratili,nic.....ja to robim len a len kvoli sebe kvoli nikomu inemu aby som sa citila zensky....tak to nechajte na kazdej nech sa rozhodne a neodsudzujte....

elle

Poznam takého plastického chirurga, čo žene sam odmietne voperovat implantáty po zhodnotení že jej prsia sú zdrave, pekne aj ked malé. Ja som síce este nekojila, teraz mam také pevne jednotky, priatela spokojného, ale ked budem mať po odkojení prsia ako placky, určite si ich dám zestetičniť.

sunnysweetie33

lenka226..a keby si nebola taka hlupucka,tak by si neverila vsetkemu,comu citas..co maju napisat,ked na tom lekari super zarabaju???

lenka226

Katika88
Silikony fakt nezvysuju riziko rakoviny,je to dokazane.Kojila som skoro rok a uz nemienim sa dalsie leto vypchavat,preto idem na plastiku.

leel

ahojte baby. ja mam dcerku ktoru som kojila 9 mesiacov a vobec nelutujem pretoze je to dolezite. tiez som schudla po porode 10kil a vazim 52kil prsia sa mi nezmencili len spadli. dost mi to vadi pretoze som mala predtym krasne prsia.moj manzel je aj tak spokojny ale mne to vadi a najme v lete tak vas chapem.zvazujem o tom ze si ich dam ale nie kvoli manzelovi ale kvoli sebe.viem aky je to pocit bzt nespokojna so svojimi prsiami.vsetkym vam drzim palce a nepocuvajte tie hluposti co tu pisu. je to len cista zavist.kazda zena chce vyzerat dokonale.

xjxj111

katika88
ja som kojila len 1,5 mesiaca ale po pôrode som schudla 8 kíl a úplne som sratila prsia v lete som si do plaviek dávala gelové vložky od topánok a lepila sa lepiacou páskou aby som aspoň aký taký dekolt spravila, už to nechcem prežívať znova.So 11 dni po operácií citím sa super a nič nelutujem spravila by som to znova...už sa teším na leto. Bud rada že si sa so svojim komplexom zmierila sú ženy, ktoré to nedokážu....