Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

JOZA
Ahoj,ja tam idem na zakrok v stredu,tak drz palce.....ja som zatial s dr. Kacmarom spokojna a aj s jeho pristupom,dohodni si konzultaciu a uvidis sama......mne ho tiez odporucili spokojne zakaznicky:-))

joža

Ahoj Livaa.Chcem si dať urobiť prsia.Pred 5 rokmi mi robili v B.B.ale nie som spokojná a preto rozmýšlam nad výmenou starých implantátov za nové a väčšie.Len neviem pre ktorého doktora sa mám rozhodnúť.

pusina

miska,aj ja dostanem anatomicke okolo 300kubikove.doktor povedal, ze iba tie pripadaju do uvahy, ale rozhodujem sa za aku cenu.vraj si mozem vybrat od 35 do 50tis.

livaa

JOZA
Ahoj,dr. Kacmar,on je majitelom chirmed ale aj dr. Magdo....obidvaja su pri zakrokoch....a co si chces dat zmenit alebo upravit??

tina

ahoj miska... môžme popísať cez mail ,ak to nevadí ozvi sa tina1978@centrum.sk tiež mato čaká,mám pár otázok... moc dik Tina

miska

lenka226 ahoj babulka.jasne beriem lieky od bolesti ale moc mi pomahaju hlavne tabletky wobenzym.zacala som ich brat hned po operacii a vdaka nim sa mi rychlejsie hoja rany.prve dni som sa nemohla sama ani vyzliect nie este sprchovat,ale v cera som to uz konecne zvladla sama a to som mala 6 den po zakroku.je to zo dna lepsie a lepsie.DNES SOM SI ICH KONECNE VIDELA...je to uzasny pocit.mala som ani nie jednotky a teraz...je to proste krasa.mam anatomicke 315cc a som maximalne spokojna.dnes som si ich bola vyplatit a stali ma rovnych 75.000.je to kopa penazi ale ako povedal dnes manzel-nelutuje to a nesmierne sa tesil,ze som spokojna aj ja.moja hrozne ti drzim palce a nedaj sa odradit bolestou.hned ako budem mat foto poslem aby si sama videla,ze to vsetko stoji za to.cmuuuuuuuk