Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

katika88
Nemas pravdu ze silikony zvysuju riziko rakoviny,hluupost jak traky.....
Nepredstavuju ziadne riziko,iba ze telo ti neprijme implantat,inac vobec neskodia....V plastike su pokroky cim dalej lepsie,a implantaty nie su to co bolo pred 20 rokmi....over si informacie a potom rozpravaj.....a co take zeny po rakovine ktore prisli o prsnik???? maju vyzerat ako monstra???Aj tam sa pouzivaju implantaty aby zena sa citila zenou!!!! bud rada ze si rada.....

lenka226

Katika
To je super ze mas takeho priatela a ze uz nemas z toho komplexy,ja mam z toho hrozne komplexy,uz mi sibe,preto som sa rozhodla pre plastiku.Zelam ti naozaj vela stastia a lasky s priatelom.pa:}

katika88

Lenka226 a ty si ako dlho kojila lebo sa mi zda divne ze si stratila prsia.To chces povedat ze kazda co koji tak totalne strati prsia?Podla mna je to nejake divne.Ved poznam plno zien co maju deti a su stale prsnate.Mozno si kojila prilis dlho.Ked sa koji viac ako pol roka tak sa mozu ponicit prsia.Vytahat a tak.

katika88

Nie nemam deti ale mam male prsia dokonca nie su ani symetricke takze dovodov na komplexy by som mohla mat az az.A donedavna som ich mala ale nadobro ma ich zbavil prave moj priatel ktoremu som za to nesmierne vdacna.Ked sme boli v lete na kupalisku tak ma to troska zamrzelo ked som videla ze uz aj dnesne 15 rocne holky maju vacsie prsia nez ja no moj priatel ma vzdy povzbudi a silikony by som si v zivote nedala.Ja som to vzdy riesila push up podprsenkou a bola som dokonale spokojna.A on tiez :-)

katika88

Lenka226 nuz neviem ci ty mas sajnu o com hovoris.Podla teba je silikon prirodzena latka pre ludske telo?Kazdy predsa vie ze je to pre telo cudzi element.Nie je to pre telo prirodzene.A riziko rakoviny to znacne zvysuje.Tu nik netvrdi ze rakovinu mozes dostat len zo silikonov ale riziko ze ju dostanes sa silikonmi zvysuje tak neviem ako si ty studovala medicinu ked nevies takuto zakladnu vec a to ze ake su neziaduce ucinky prsnych implantatov.Ziadny takyto zasah do tela nemoze mat len pozitivne ucinky a to snad vies.

lenka226

Katika88
Mas deti?Ak ano ako dlho si ich kojila ze mas este prsia?Mne po kojeni neostali ziadne,nic iba rebra vidno,ako by si to v lete zvladla keby si tak vyzerala?Nic ine okrem plastiky ma nenapada.

katika88

Miska pises tu ze ta manzel v tom podporuje ale ved to je hrozne.Normalny chlap by svoju zenu od toho odhovoril a nie ju podporil.To ta nema rad taku aka si?Mna by toto fakt urazilo.Ja som len raz priatelovi zo zartu povedala ze si dam silikony a on mi povedal ze ci to myslim vazne ze si take daco chcem dat spravit.Ze on ma chce taku aka som a nie umelu.

lenka226

Erika8 Sunny sweetie
Na onkologii sa mozes liecit aj bez toho aby si mala silikony,odkial vies ze za nejaky cas nebudes mat rakovinu?Ty,ja,hocikto,nikto nevie co bude o 5 rokov a ty to mas teda dobre prestudovane ked si myslis ze to je najnebezpecnejsi zasah do tela,chod do kniznice a uvidis ze to nieje pravda,a okrem toho silikon je druhym najvacsim prvkom ktory dennodenne pouzivame po kysliku.Trocha studovania z mediciny by ti neuskodilo.

katika88

Ci pana keby mna priatel v dacom takom podporoval ze daj si silikony ta vyrazim s nim dvere! Nastastie je spokojny s tym co mam a silikonky sa mu vobec nepacia.Vravi ze radsej male prsia ale nech su pekne prirodzene a nie take umele.Ja vas baby fakt nechapem,mozno ma tu budete napadat ale robite totalnu blbost nehovoriac o tom ake je to nebezpecne.Ale vasa vec.Ja si ale myslim ze kazdy clovek by mal mat zdrave sebavedomie a nie hned sa kadejako umelo "prikraslovat" ked to ani neni potrebne.Je to len vas rozmar.Nechapem ako mozete minut tolko penazi na taku blbost.Ved mensie prsia su aj tak krajsie nez tie velke.

erika8

pripada mi to tak,ze ked sa niekomu zacnu pacit napr. velke hlavy tak si niektore baby tie hlavy daju zvacsit!!! uz len samotna narkoza je strasne riziko, ja som bola zial viackrat v narkoze 5x som ju zvladla ale druhykrat s nicoho nic som im vypadla a dost dlho ma ozivovali..potom som naskocila, mala par popalenin na hrudniku z elektrosokov a ziadne vysvetlenie preco k tomu doslo ani lekari nemali sajnu..proste narkoza..umely zasah do normalneho fungovania organizmu..vobec si neviem predstavit ze by som to mala podstupit dobrovolne len tak ze sa mi nieco nepaci..ved je to strasne absurdne a smiesne