Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenka226

Joza
Dakujem za podporu,urcite sa ozvem po operacii,aj ty potom napis ze kedy mas konzultacie atd.Nemas fotky,ze ako vyzerali tvoje prsia pred a po?A kolko ml mas?Velmi ten rozdiel vidno?pa

joža

Lenka 226. Chcem sa ti poďakovať že si mi napísala koľko ťabude stáť operácia.Si zlatá.Ďakujem.Budem ti veľmi držať palce.Neboj,všetko bude ok.Keď budeš po operácii a budeš sa citiť lepšie tak sa ozvi.

lenka226

Joza
Aha,tak sa objednaj na konzultaciu,a v chirmed aj tak pouzivaju iba texturovane implantaty a tie maju tu vyhodu ze ostavaju v mieste na ktore ich chirurg vlozi,tak by si nemala uz vidiet ziaden rozdiel.Vela stastia a drz palce:}

joža

Lenka 226. Mám hladké implantáty,mne sa to neposunulo,mám to tak od začiatku.Preto rozmýšľam nad operáciou.

lenka226

Joza
a ake mas implantaty?Hladke alebo texturovane,ze sa ti to posunulo?To mi je luto,snad po reoperacii bude dobre:}

lenka226

Miska
tak snad sa ti to urovna,este je skoro robit zavery,niektorym babam sa to usadi az po 6 mesiacoch a vtedy su rovnako ,,umiestnene,, vela stastia zelam,ja sa bojiiiim:}

miska

lenka226 ahoj moja.mam sa fajn i ked to este neni ono.v pondelok mi vyberu stehy a snad to uz bude ok.zistila som vsak rozdiel medzi prsnikmi a to ma dost jeduje.nieje to moc vidno ale ja to citim a dokonca si to vsimla kamoska.viem ze nikdy niesu oba prsniky rovnake,ale to vies...cloveka to stve.musim vydrzat kym sa to uplne nezahoji a az potom uvidim ci je to tak naozaj alebo nie.a ty ako mojenko?

joža

Elle.Mňa operovali v novembri.Po 2 týždňoch ma museli znova kôli ľavému prsníku ktorý bol veľmi nízko.Doktorka najprv žiadny rozdiel nevidela ale keď som kázala zavolať ďalšieho doktora aby sa na to pozrel,tak povedal že to treba opraviť.Za operáciu som neplatila,iba za narkózu a za noc čo som tam musela ostať.