Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

no ja som sa vyzliekla, pomeral mi prsia a na zaklade toho povedal, ze jednoznacne pod sval, anatomicke, cca 300cc, sirsie ako vyssie. ja som povedala ze chcem Bcka, ze nechcem velke.a na mne bude od ktoreho vyrobcu si vyberem, cize to ovplyvni cenu.

livaa

joza
Aj mne sam navrhol ze kolko ml mi treba,si to pomeral,povedala si mu svoju predstavu a on ti navrhne....ja idem v stredu,drzte mi palce....

kuki

joza, ked mozej aj ja ti odpoviem.
ja som bola na konzultacii minuly tyzden, a doktor presne povedal ktory typ implantatu, lebo ze inac by vznikla katastrofa :-).

joža

Lenka 226.Ahoj,chcela by som sa ťa opýtať ako dlho ti trvala konzultácia s doktorom a či ti on poradil aké implantáty by boli pre teba najvhodnejšie.Ďakujem.

joža

Lenka 226.Fotky nemám.Rozdiel veľmi nevidno ale myslím si že keď Si za to zaplatíš,tak by to malo vyzerať ok.Mám 280ml.Ja mám implantáty EUROSILICONE E.S.81.