Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

lenka 226, jaj drzim ti palce, normalne by som s tebou menila, uz by som to chcela mat za sebou tiez :-).ty si odkial? ja idem ku gubovi.

miska

lenka226 stale na teba myslim.cakaju ta tazke dni ale som si ista ze budes spokojna a stastna.moc ti to prajem!chodim v krasnej podprde a tricku v ktorom moje prsia vyniknu a som stastna ze som sa odhodlala-pretrpela to a dokazala si ze mi na sebe zalezi.mas to za par a ver ze na teba budem mysliet.ozvy sa mi ked budes moct-budem cakat.drzim palceky a hlavne len mysli na spokojne dni v plavkach.vela stasticka!!!!!!!!!!!

lenka226

Kuki
Aj ja na to stale myslim,ja idem v piatok,neviem spat,sa bojiiim.A ty ku komu ides?A ake implantaty si davas?

lenka226

Miska
Takze sa to ulezalo,a obidve prsia uz su rovnake?Ako dlho si po operacii?Drz mi palce,ja uz idem v piatok a potom sa ti ozvem.pa:}Sa bojiiim ale veeelmi.

miska

LENKA226 AHOJ MOJA.TAK SOM TU PO DLHEJ DOBE.MAM SA FAJNOVUCKO.PO OPERACII ANI STOPY.NIC MA NEBOLI A PRSIA SU NAOZAJ KRASNE.SOM NESMIERNE STASTNA A SPOKOJNA.PRAJEM TEN POCIT KAZDEJ JEDNEJ A TEBE DUPLOM.PA PA