Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

slavka 79

dievcata, ja sa chystam na pokec k primarovi gubovi. citala som na forach celkom dobre spravy o nom, ktora ste boli u neho , ako sa vam zdal.neviem, ci tie moje sa budu dat zvacsit...mam ich ovisnute. ale nechcem mat velke jazvy. poradte mi, dakujem

livaa

JOZA
Ked si pevne rozhodnuta ze to chces mozes si dohodnut termin s doktorom kedy ti to bude vyhovovat a najma po menstruacii. Najlepsi cas na zakrok je od jesene do aprila....v lete sa parit´v horucavach,obviazana a s tou podprdou to nieje bohvie co......

joža

Livaa.Keď si bola na konzultácii,hneď si sa s doktorom dohodla na ktorý mesiac a deň ťa má objednať na operáciu? Nevieš či v Košiciach vykonávajú operáciu prsníkov aj v lete?V stredu ti budem držať palce.

xjxj111

ahojte ja som bola v Prešove u Vladmana a vyslo ma to na 50 000sk so všetkým a som veľmi spokojná a to som bola ešte problémový typ ..

elle

Tina ja este nie som rozhodnuta, chystam sa až o rok lebo sa bojim a este si potrebujem našetrit. Tohto chirurga mi odporučila kamoška a ju to vyšlo na 90. Neviem ti viac o tom povedať..Už aj meno a firmu som zabudla, ale spitam sa jej a napišem zajtra:-)

elle

Dievčata je podla vas lepšie si zaplatit najdrahsie implantaty, najlepšiu značku, na "cely" zivot ako neskor byt nespokojna? Mne to vychadza na 90 litrov ale uz uplne so vsetkym.