Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

kuki
Bolesti az take nie su,je len ten neprijemny bolestivy tlak na hrudi a to najma ked po ranu vstanes z postele,ked sa chces posadit z lahu,vtedy.....inak ja som nelezala je to ovela horsie potom,bud som sa promenadovala po byte sedela a lezala ale v polosede.....a ani som nebrala lieky proti bolesti....no sprchovat sa nemozem lebo som prelepena asi az v piatok ked pojdem na kontrolu,len ked sa umyjes zinkou a spodok si vies osprchovat.....ty sa kedy chystas?

livaa

Operoval ma dr. Kacmar on je vlastnikom Chirmed,je fakt dobry aj spolu s dr. Magdo,operuju spolu. Najprv ides na konzultaciu a ked si pevne rozhodnut ze to chces dohodnete si termin,necaka sa dlho....Mne navrhol 290ml okruhle....no prve dni su dost neprijemne,ale kazdym dnom je to lepsie a lepsie,ale kazdy to znasa inak,niekto lepsie niekto horsie....ja som spokojna s vysledkom.....

anastázia

Livaa,a ktorý doktor ťa operoval?Akú značku implantátov máš,koľko ml?A akým spôsobom ti vložili silikóny?Veľmi to bolí?Dlho si bola objednaná na operáciu?

livaa

Anastazia
Ano v Chirmede su sikovni doktori...ja som 7 den po operacii....lenka226 ide v piatok asi sa stretneme lebo ja idem vtedy na kontrolu.....

anastázia

Lenka 226...Ku akámu doktorovi ideš na operáciu?Aj ja uvažujem nad operáciou ale musím si ešte nejaké peniaze našetriť.Vraj v Chirmed je dobrý doktor.Držím ti palce.

lenka226

KUKI MISKA
Dakujem babenky za podporu,som z Kosic,zajtra ma caka let takze pri tomto baleni a cestovnej horucke si zatial neuvedomujem ze v piatok mam operaciu,ale urcite na mna ten strach coskoro dojde:}Let naspat mam 8.4. tak dufam ze to nejako zvladnem,to budem 8 den po operacii.Urcite sa Vam ozvem hned ako sa bude dat,toho 9.4. urcite.Zatial sa majte pekne a myslite na mna.papa

kuki

slavka, ja myslim, ze je dobry, on zhodnoti celkovo tvoj stav a povie, co by jednoznacne zvolil. a ked nie si spokojna a spekulujes nad operaciou, tak chod na tu konzultaciu. vsak konzultacia nie je este zakrok, rozmysliet si to mozes aj potom, a
aspon budes vediet, co by ta cakalo.

slavka 79

dievcata, aj ja by som chcela si dat nieco spravit s prsiami, su trocha ovisle, len podla mna uz nie su celkom len na implantaty. chystam sa uz pomaly aj mesiac ku gubovi, len chcem od vas, co nste u neho boli, ze sa nemam bat.co si o nom myslte. je dobry?D. slavka