Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

ahoj Pegy,tak ako sa mas? Bolo vsetko poho,kolko to asi trvalo? TAk uz si vrajerka:)si to zvladla.Teraz si ich riadne uzi. Toho dotycneho si netreba vsimat,tu bude moralizovat a doma nad takymi umelakmi bude slintat.To pozname:))

hoferik

boze baby vy ste strasne trubky, nechapem na co podstupujete taku bolest pre nejake gumace, ludia umieraju na choroby, hlad a vy jedine co sa tu bavite o kozach aj tak su najkrasie prirodzene a nie tie vase gumove

trin

No ahooj,Silvia a, no ty si bohovska,sikulka,uz aj pises!Co to uspatie?poho?DOma ako? prve dojmy polovicky? NO tesim sa stebou,ze si to zvladla.Vcera si mi stale chodila po rozume.